dinsdag, 29 november 2022
spot_img
HomeNieuwsDeldenIedere tweede zaterdag van de maand Repair Café in Goor en Delden

Iedere tweede zaterdag van de maand Repair Café in Goor en Delden

Goor/Delden – De coronabeperkingen voor Repair Cafés zijn inmiddels weer opgeheven. Het is dan niet meer verplicht om een mondkapje te dragen en anderhalve meter afstand te houden.

Het belangrijkste doel van het Repair Cafe is om mensen te helpen kapotte spullen te repareren en kennis over te brengen. Daarnaast is het doel om mensen vandaag de dag bewust te maken van de mogelijkheid om te repareren en minder weg te gooien. Het gaat hierbij om kleine reparaties zoals het maken van een klok, strijkijzer of wafelijzer. Om iedereen aan de beurt te laten komen, besteden wij maximaal een half uur aan een defect. Verbinden staat centraal tijdens deze uren. Dat kan door gezamenlijk te repareren of het samen koffie drinken. meer voor het aantal bezoekers dat binnen mag zijn. 

Repair Café International is heel blij dat samen repareren weer toegestaan is. “Het is hoog tijd dat we weer aan de slag kunnen in alle Repair Cafés”, zeggen de vrijwilligers. “De behoefte aan reparatiediensten in de samenleving is groot, net als de behoefte aan onderling contact. Repair Café biedt beide.” 

De eerstvolgende Repair Café in Delden (Stadscentrum het Parochiehuis) en Goor (kantine sporthal de Mossendam) is op zaterdag 9 april van 10.00 tot 13.00 uur.

Nieuwstip of nieuwe informatie?

Tip onze redactie via een WhatsApp-bericht: 06 11 43 55 22

Laatste Nieuws

Lifestyle