maandag, 6 februari 2023
spot_img
HomeNieuwsIn Beweging gaat stemmen over namen op stembiljet

In Beweging gaat stemmen over namen op stembiljet

Hof van Twente – De nieuwe politieke partij In Beweging gaat op 3 januari in haar ledenvergadering stemmen over de kieslijst. Dan zal duidelijk zijn wie de personen zijn waarop kiezers kunnen stemmen als ze hun stem aan In Beweging geven.

In Beweging staat voor beweging. Het verbinden van progressieve partijen. Of nog beter gezegd: progressieve mensen. Het gaat daarbij om de inhoud: een goed idee is een goed idee, los van welke partij met dat idee komt. In Beweging wil zich inzetten voor andere politiek, met name een open politiek. 

Leden gaan stemmen over de namen op het stembiljet

Inmiddels heeft In Beweging 29 leden van mensen met verschillende partij-achtergronden. Ongeveer de helft van deze leden is zelfs niet eerder lid geweest van een politieke partij. Hier is In Beweging trots op, dat juist zoveel verschillende achtergronden vertegenwoordigd zijn binnen de partij. Op de eerste ledenvergadering is het bestuur en de lijsttrekker gekozen. Op de tweede ledenvergadering is het verkiezingsprogramma vastgesteld. Op 3 januari 2022 vindt de derde ledenvergadering plaats. Dan zal er gestemd worden over de kieslijst, ofwel de namen van de mensen die op het stembiljet zullen komen. Ook belangstellenden zijn welkom om aan te schuiven bij deze (digitale) ledenvergadering. 

Belangstellenden moeten zich wel vooraf aanmelden via info@politiekinbeweging.nl

Dat kan tot uiterlijk 31 december. 

Meer informatie over In Beweging is te vinden op www.politiekinbeweging.nl. 

Er worden veel stappen gezet, er gebeurt veel. Kortom: er is veel beweging! 

Nieuwstip of nieuwe informatie?

Tip onze redactie via een WhatsApp-bericht: 06 11 43 55 22

Laatste Nieuws

Lifestyle