woensdag, 27 januari 2021
Advertentie
Home Nieuws Hof van Twente Inschrijving voor energiespel voor jonge huurders in Hof van Twente gestart

Inschrijving voor energiespel voor jonge huurders in Hof van Twente gestart

Hof van Twente – De inschrijvingsperiode voor het energiespel Junior Energie Coach is gestart: tot en met 20 februari kunnen deelnemende gezinnen zich aanmelden via www.juniorenergiecoach.nl. Deze week krijgen huurders van Viverion en Wonen Delden een persoonlijke uitnodiging in de brievenbus om mee te doen.

“Woon jij in een huurhuis van Viverion of Wonen Delden, binnen de grenzen van de gemeente Hof van Twente en ben je tussen de 7-12 jaar oud? Doe dan mee aan dit superleuke spel waarmee je zelf energie én dus ook geld kunt besparen”, vertelt Marianne Hutten als coördinator van HofPower. “Als jij je aanmeldt (gratis) via www.juniorenergiecoach.nl, ontvang je een startpakket per post met daarin enkele opdrachten.” Deelname aan Junior Energie Coach kost zo’n 15 tot 30 minuten per week en dat vijf weken achter elkaar. Deelnemers maken kans op mooie prijzen en  leren op een leuke manier over het energieverbruik in huis. Wekelijks zijn er populaire Junior Energiecoach-filmpjes, gevolgd door leuke en geheime challenges, winacties, interessante weet-jes en spellen. Wie durft mee op lampenjacht of stekkerexpeditie? Kinderen worden echte Junior Energiecoaches. Ook leuk en leerzaam voor ouders natuurlijk! 

Gratis meedoen

Huurders van Viverion en Wonen Delden in Hof van Twente kunnen gratis meedoen. Er is plek voor deelname van 65 gezinnen. Voor dit project wordt samengewerkt met gemeente Hof van Twente. Aanmelden of meer informatie? Kijk op www.juniorenergiecoach.nl. Inschrijven kan tot en met 20 februari. Het spel zelf start eind februari. Voor een schoner milieu en vollere portemonnee; ik doe mee! Voor vragen over het energiespel Junior Energie Coach kan contact worden opgenomen met Marianne Hutten via info@hofpower.nl of 06-41008824.

Nieuwstip of nieuwe informatie?

Tip onze redactie via een WhatsApp-bericht: 06 11 43 55 22

Laatste Nieuws

Lifestyle