dinsdag, 28 maart 2023
spot_img
HomeLifestyleInterieuradvies Alide / Colorstyling

Interieuradvies Alide / Colorstyling

“Je moet je lekker voelen in je eigen woning” zegt Alide van der Pluijm-Rikkerink, interieurstylist. “Kleur en stijl is heel persoonlijk. Daarom pas ik me graag aan aan de wensen van de opdrachtgever.”

“Bij het eerste intake-gesprek probeer ik er achter te komen wat de wensen van de opdrachtgever zijn. Welke kleuren, welke stijl spreekt u het meeste aan. Met deze informatie ga ik aan de slag en breng ik mijn creativiteit in en advies uit. Naast de woningen in steden en dorpen richt ik ook graag recreatiewoningen in. Ook help ik u graag de woning verkoopklaar te maken. In alle gevallen maak ik gebruik van projectmeubilair. Dit is uitermate geschikt voor eigen gebruik en/of verhuur van de betreffende woning.”

U kunt gebruik maken van de volgende pakketten: 

keukeninventaris; meubilair; slapen; elektronica en verlichting; raambekleding; vloerafwerking; terras of (re-)styling. 

Uiteraard zijn de pakketten ook te combineren.

Bezoek showroom

“Als uw keuze op hoofdlijnen duidelijk is kunnen we een bezoek brengen aan de showroom. Een showroom van ruim 4200 vierkantemeter met inspiratie op het gebied van meubels en accessoires maar ook de overige benodigdheden zijn ruim vertegenwoordigd. Proef de sfeer, plof op een bank, test een bed en laat je inspireren. Samen stellen wij dan het interieur van uw woning samen. Door het brede assortiment kunnen we altijd slagen. Kortom, prikkel je zintuigen ,laat je inspireren en beleef! De koffie staat klaar”, aldus Alide.

“Als de dag aangebroken is en de meubels geleverd zijn, wordt alles netjes uitgepakt, gemonteerd en op de afgesproken plek gezet. “Ik zorg dat het interieur klaar is voor gebruik en tot in detail is gestyled.  Op deze manier help ik u graag ontzorgen met uw nieuwe project.”

Neem contact op met Alide voor een vrijblijvend en gratis intakegesprek. 

Zij helpt u graag op weg naar een nieuw woongenot, immers “je moet je lekker voelen in je eigen huis”, volgens Alide.

Neem een kijkje op de website www.interieuradviesalide.nl.

Nieuwstip of nieuwe informatie?

Tip onze redactie via een WhatsApp-bericht: 06 12 34 56 78

Lifestyle

Laatste Nieuws