donderdag, 30 maart 2023
spot_img
HomeNieuwsHengeveldeInzameling oud papier Hengevelde en buitengebied

Inzameling oud papier Hengevelde en buitengebied

Hengevelde – Sinds corona wordt het oud papier niet met de trekker en grote wagen opgehaald. Bewoners van in en buiten de kern werden verzocht om op de vrijdag het oud papier te brengen naar de papiercontainers op het sportcomplex Ruperts Erve. Door de goede bereikbaarheid, de keuze voor de vrijdag en niet te vergeten de grote bereidwilligheid van de Hengeveldenaren, Stegenhoekers, Kerspel Gorenaren, Slothokers en Wienenaren. Ook niet onbelangrijk: het oud papier wordt door de oud papier-brengers netjes in de containers gegooid. 

Zowel bij oud papier-brengers als de Papierboys bestaat tevredenheid over dit systeem. Het aantal kilo’s oud papier is met dit systeem in 2020/2021 zelfs toegenomen. Daarom is het besluit genomen om dit systeem van zelf brengen voort te zetten.

De Papierboys zijn zich ervan bewust dat deze vorm van inzameling staat en valt met de bereidheid van de bewoners. Bij deze danken zij Hengevelde hiervoor.

In situaties van incidenteel grote hoeveel-heden oud papier of geen vervoer, geen buren en/of familie die het tijdelijk kunnen overnemen, kan een beroep worden gedaan op de Papierboys en zoeken dan samen naar een oplossing.

Hiervoor kunt u bellen, appen of mailen naar Rob Geerlings, tel. 06 371 99 320;   r.geerlings3@gmail.com

Nieuwstip of nieuwe informatie?

Tip onze redactie via een WhatsApp-bericht: 06 11 43 55 22

Laatste Nieuws

Lifestyle