maandag, 21 juni 2021
Advertentiespot_img
HomeNieuwsHof van TwenteIsolatiecollectief: een analyse van deelname

Isolatiecollectief: een analyse van deelname

Hof van Twente – Het isolatiecollectief is inmiddels twee maanden onderweg en zijn er ruim 100 deelnemers die hun interesse voor deelname hebben laten weten. Huiseigenaren kunnen nog steeds aansluiten.

Analyse van de deelnemers

Initiatiefnemer Marianne Hutten is er trots op dat er zoveel mensen mee aan de slag willen. Voor 43 huiseigenaren zijn al isolatiewerkzaamheden uitgevoerd danwel ingepland voor uitvoer voor 31 december. Deze deelnemers krijgen allemaal 10% korting op hun werkzaamheden. En bovendien: 30 van deze 43 adressen, komen in aanmerking voor de tijdelijk verhoogde subsidie van 30%. 

Belangrijke voorwaarde voor deze subsidieregeling is dat er twee isolatiewerkzaamheden worden uitgevoerd. Bijna alle adressen die aanspraak maken op de subsidieregeling, hebben spouwmuurisolatie als één van de twee isolatiemaatregelen gekozen. Verder staan er nog heel wat afspraken, openstaande offertes en werkzaamheden voor 2021 ingepland. 

Opvallend is dat ruim 2/3e van alle aanvragen uit Goor komt. Daarna komt Delden met 18 aanvragen en Hengevelde met 8 aanvragen. Uit Diepenheim komen 5 aanvragen, Markelo 3, Ambt Delden 2 en zowel uit Bentelo als Azelo 1 aanvraag. 

Meedoen kan nog steeds

Mensen kunnen zich nog steeds aanmelden om mee te doen. Aanvragen die vóór 31 december worden gedaan, kunnen bij uitvoer ná 1 januari nog steeds profiteren van de 10%-kortingsactie op isolatie van muur, dak en vloer. Na 1 januari komt er een nieuwe isolatiesubsidieregeling beschikbaar – de werking van deze regeling is nog niet openbaar gemaakt. 

Het initiatief voor het isolatiecollectief komt van Marianne Hutten. Zij doet deze actie als inwoner, zij heeft geen commercieel belang. Voor deze actie wordt samengewerkt met Ecosol Isolatie uit Goor en Klussenbedrijf Nijland uit Bentelo.

Huiseigenaren met interesse voor deelname kunnen contact opnemen met Marianne Hutten via 06-41008824 of aanmariannehutten@gmail.com

spot_img

Nieuwstip of nieuwe informatie?

Tip onze redactie via een WhatsApp-bericht: 06 11 43 55 22

Laatste Nieuws

Lifestyle

spot_img