woensdag, 29 maart 2023
spot_img
HomeLifestyleJaarlijkse bruidsbeurs van 2impressu 10 oktober

Jaarlijkse bruidsbeurs van 2impressu 10 oktober

Markelo – “Trouwen in 2021/2022 is  extra bijzonder, het mag weer volop gevierd worden! Al anderhalf jaar ligt de trouwbranche praktisch stil, maar sinds 25 september waarop we afscheid namen van de anderhalve meter regel lijkt hier blijvend verandering in te gaan komen.”

Al geruime tijd is 2impressu bezig met het plannen van de jaarlijkse bruidsbeurs bij De Kroon in Markelo, een vast gegeven inmiddels in oktober ieder jaar, ware het niet dat corona vorig jaar roet in het eten gooide.

“Maar dit jaar zijn we helemaal terug met een complete beurs waarin we merken dat de branche meer dan klaar is voor de bruidsparen van het nieuwe seizoen. Iedereen heeft er weer heel veel zin in, we hebben de beurzen vreselijk gemist, maar vooral de bruiden, bruidegommen en bruidsmoeders met hun enthousiaste persoonlijke verhalen”, aldus Anja en Nicolette van 2impressu.

Op zondag 10 oktober van 12.00 tot 17.00 uur kun je bij De Kroon alles vinden voor het regelen van je bruiloft. Fotografie, weddingcakes, bijzonder trouwvervoer, live muziek, videografie, bruidsboeketten, hair en beauty en nog  veel meer. Hoogtepunten zullen ongetwijfeld de modeshows worden die plaatsvinden om 13.30 en 15.00 uur. Daarin zal een gevarieerd aanbod van bruidsmode, bruidsmoederkleding en mode voor de bruidegom geshowd worden, ook de kindjes worden niet vergeten.

Aanmelden voor de beurs levert je een goed gevulde goodiebag op! Maar laat je vooral inspireren en informeren door alle enthousiaste standhouders die jouw dag onvergetelijk willen maken en graag met je meedenken in jouw persoonlijke wensen.

Goed om te weten dat er alleen toegang is met de coronacheck! Voor informatie zie: www.2impressu.nl.

Nieuwstip of nieuwe informatie?

Tip onze redactie via een WhatsApp-bericht: 06 12 34 56 78

Lifestyle

Laatste Nieuws