vrijdag, 9 december 2022
spot_img
HomeLifestyle‘Jan draait vinyl’ aftrap van gezellige avonden in de kroeg

‘Jan draait vinyl’ aftrap van gezellige avonden in de kroeg

Hengevelde – De oudere generatie denkt vaak met weemoed terug aan de tijd van de Stones en de Beatles, heerlijk een vinyl plaatje draaien op de platenspeler, die overigens ook bij de jongere generatie helemaal hip is geworden. En dat is wat op vrijdag 4 november op de planning staat bij Herberg de Gebrande Waateren.

Alfons Assink, Jan Eijsink en Paul Wegdam leek het een gaaf idee om een muzikale avond te organiseren in het dorpscafé. En dan niet een avond voor ouderen, maar juist voor iedereen. Alfons hierover: ”Wat hierin meespeelt, is dat het ons mooi lijkt om het breed te trekken. Een gezellige avond muziek van een breed genre waar jong en oud elkaar ontmoeten in de kroeg. We hebben al veel mensen een appje, mailtje of mondeling een uitnodiging gestuurd om gezellig langs te komen. Jan Eijsink is met zijn muzikale achtergrond aan de beurt om de eerste avond de muziek te verzorgen, met daarnaast livemuziek van de Hengeveldse band The Blue Jays. We dopen de eerste avond dan ook om tot: ‘Jan draait vinyl’!”.

Paul Wegdam vervolgt: “Duidelijk om aan te geven is dat de muziekavonden dan ook niet alleen voor Hengeveldenaren zijn. Ook oud-inwoners van het dorp en eenieder van daarbuiten is welkom. Het is overigens wel op mede-initiatief van de senioren in Hengevelde, maar hoe mooi is het als alle leeftijden samen kunnen komen in deze setting. We organiseren dan ook vijf keer een avond op muzikaal gebied, waar Casper Bebseler zijn medewerking aan verleend. Twee keer een vinyl avond en van de andere avonden wordt de invulling nog bekend gemaakt. Je kan op deze avonden vaker een Hengeveldse band verwachten en elk van de vijf avonden is er een ander thema gekozen. Dus jong en oud, wees welkom! Volgende week vrijdag is de eerste avond en de entree is gratis.”

De Top 2000 Quiz is één van de avonden, dus noteer 29 december alvast in uw agenda om mee te doen met de familie of vriendengroep.

Nieuwstip of nieuwe informatie?

Tip onze redactie via een WhatsApp-bericht: 06 12 34 56 78

Lifestyle

Laatste Nieuws