zondag, 26 maart 2023
spot_img
HomeNieuwsJonge ondernemers uit de regio lanceren TechDog Group, Total Data Solutions!

Jonge ondernemers uit de regio lanceren TechDog Group, Total Data Solutions!

Als jonge ondernemers uit Twente zijn Joy Ridha en Kevin Slag al meerdere jaren actief binnen de IT- sector. Waar het ooit klein begon, hebben ze de afgelopen jaren een enorme groei door mogen maken. Zo zijn er diverse bedrijven ontstaan en hebben ze menig MKB-ondernemer in de regio mogen helpen. Afgelopen donderdag was het dan zo ver, bedrijven als: Sellabees, SmitPRO, SSA-Kassa en nog veel meer merken werden ondergebracht onder één regionale naam: TechDog Group.

De reactie van Kevin na de lancering: “Trots! Trots is wat Joy en ik mogen zijn op wat wij bereikt hebben samen met ons team. Een enorm gave bedrijfslancering die wij samen met onze klanten, resellers en zakenrelaties hebben mogen vieren. Wij zijn van ver gekomen en het is prachtig om te zien dat we vanaf onze zolderkamer uitgegroeid zijn naar dit. Eén regionale partner voor advies, ondersteuning en implementatie voor alle IT-gerelateerde diensten in Hof van Twente en omstreken.”

De verschillende merken zijn samengevoegd om krachten te bundelen én regionale ondernemers nóg beter te kunnen ondersteunen. Zo richt Sellabees zich op het verbeteren van de online zichtbaarheid van de ondernemer en SSA-Kassa, de naam zegt het al, op het implementeren van kassasystemen. Met alle bedrijven onder één dak heeft de MKB-ondernemer nu één aanspreekpunt.

Zo vertelt Kevin: “Klantgericht, getalenteerd en gedreven dat zijn de specialisten van TechDog. Momenteel merkt de MKB-ondernemer dat persoonlijke communicatie met vaste contactpersonen niet meer vanzelfsprekend is. Zo kent iedereen de lange wachtrijen en het ‘kastje naar de muur’ verhaal wel. Het doel van ons is dan ook om de MKB-ondernemers de hoogwaardige service en ondersteuning te bieden die zij mogen verwachten.”

Met de TechDog Group hebben de MKB-ondernemers nu één regionale partner voor al haar ICT- behoeften. Zo kan de ondernemer terecht voor het beheren van de werkplekken van het personeel, een professionele website, webshop, kassasystemen, betaaloplossingen, mogelijkheden tot het online zichtbaar maken van de organisatie en nog véél meer!

Zoals de naam al zegt: TechDog Group, Total Data Solutions. Zie ook www.TechDog.nl

Nieuwstip of nieuwe informatie?

Tip onze redactie via een WhatsApp-bericht: 06 11 43 55 22

Laatste Nieuws

Lifestyle