zaterdag, 26 november 2022
spot_img
HomeLifestyleJubilerende Weijenborg presenteert Hemels Hollands met vele live artiesten

Jubilerende Weijenborg presenteert Hemels Hollands met vele live artiesten

tijdens ‘Hemels Mooi Delden’

Delden – Ben je ook zo dol op de Hollandse muziek van Willem Barth, Frank van Etten, Marlous Oosting en vele anderen? Kom dan op donderdag 26 mei naar Delden. Daar vindt het Hemels Hollands festival plaats met vele bekende Hollandse artiesten.

De entree is gratis en het hele programma wordt je aangeboden door de Weijenborg vanwege het 40-jarig bestaan van dit veelzijdige horeca-bedrijf. Het wordt een fantastisch open air festival in het centrum van Delden.

Line up

Maar liefst 10 Hollandse artiesten treden op. Naast de drie grote namen komen onder andere Henk Damen, Jeffrey Hoffman, Tinus Hoekstra en diverse anderen.

Om 12.00 uur start DJ Happy Andy op het podium op het Ressingplein en draait heerlijke Hollandse hits van onze volkszangers. Als iedereen opgewarmd is beginnen de vele live optredens die tot maar liefst 20.00 uur doorgaan. Kom vooral met het hele gezin, want voor de kinderen zijn er springkussens, ze kunnen freerunnen, zich laten schminken en nog veel meer. 

40 jaar de Weijenborg

Ruim 40 jaar geleden begonnen Erna en Nico als piepjonge ondernemers van begin 20 het horeca avontuur de Weijenborg. Nu vele jaren later runnen zoon Jasper en zijn vrouw Marijn het bruisende horecabedrijf. Met dit Hemels Hollands viert de familie Hemersma dit mooie jubileum met iedereen die van gezelligheid, Hollandse muziek en uit je dak gaan houdt.

Open air

Op het gezellige plein in het centrum van Delden is iedereen welkom vanaf 12.00 uur op Hemelvaartsdag, donderdag 26 mei. Delden bruist deze dag van de activiteiten tijdens de jaarlijkse Braderie ‘Hemels Mooi Delden’, dus alle reden om naar dit gezelligste plaatsje in Twente te komen.

Nieuwstip of nieuwe informatie?

Tip onze redactie via een WhatsApp-bericht: 06 12 34 56 78

Lifestyle

Laatste Nieuws