zondag, 5 februari 2023
spot_img
HomeZorgKanjers ontmoeten Maatjes

Kanjers ontmoeten Maatjes

Hof van Twente – Stichting Kanjers Hof van Twente is er voor en door lotgenoten die geraakt zijn door kanker. Tijdens de informatie avond op donderdag 28 oktober staat het thema ‘Kanker in het gezin’ centraal. Deze avond organiseert Stichting Kanjers Hof van Twente samen met JMZ Go! JMZ staat voor Jonge Mantel-Zorgers. 

JMZ Go! biedt jonge mantelzorgers een plek waar zij kunnen ontspannen, lotgenoten kunnen ontmoeten en passende ondersteuning kunnen krijgen. In het Ervaringsmaatjesproject worden jonge mantelzorgers begeleid door een jongvolwassen vrijwilliger of stagiaire die zelf ook is opgegroeid met een ziek of beperkt gezinslid. 

Stichting Kanjers Hof van Twente heeft JMZ Go! uitgenodigd om samen te praten over de hulp en ervaring die JMZ Go! kan bieden aan gezinnen die geraakt zijn door kanker, want alle kinderen verdienen het om onbezorgd op te groeien, ongeacht de thuissituatie. 

Deze avond worden alle gezinnen uitgenodigd die geraakt zijn door kanker, zowel tijdens als na het behandeltraject. 

Voor aanmelden en verdere informatie over deze avond, JMZ Go!, of het Ervaringsmaatjesproject, neem contact op via 06-1918 2818 of mail naar kanjershofvantwente@gmail.com

Donderdag 28 oktober om 20.00 uur (inloop vanaf 19.30 uur) bij Wijkvoorziening ’t Doesgoor, Pluvierstraat 1-3 in Goor. De avond wordt uiterlijk 22.00 uur afgesloten.

De toegang en consumpties zijn gratis en worden mede mogelijk gemaakt door betrokken sponsoren.

Nieuwstip of nieuwe informatie?

Tip onze redactie via een WhatsApp-bericht: 06 11 43 55 22

Zorg

Laatste Nieuws