woensdag, 29 maart 2023
spot_img
HomeSportKastelenloop en Kidsrun Diepenheim ook dit jaar afgelast

Kastelenloop en Kidsrun Diepenheim ook dit jaar afgelast

Diepenheim – De Organisatie van de jaarlijkse Kastelenloop Diepenheim heeft besloten om ook dit jaar de Kastelenloop en Kidsrun nog niet te laten plaats vinden. Vorig jaar werd het hardloopevenement op zaterdag 6 juni 2020 reeds uitgesteld naar zaterdag 5 juni 2021 vanwege de Coronapandemie. De hoop was gevestigd dat het virus dit voorjaar achter de rug zou zijn. 

Helaas is dit niet zo en de verwachting is ook dat straks in juni Corona nog niet de wereld uit is. Het vaccinatieprogramma is nog maar net begonnen en tegen die tijd zullen zeker potentiële deelnemers die dat willen, nog niet ingeënt zijn.

Ook wil de organisatie niet gaan voor een aangepast programma, omdat de insteek altijd is geweest, dat de Kastelenloop en Kidsrun voor jong en oud is; kortom voor iedereen die graag mee wil doen. Ook is publiek bij dit evenement een belangrijke component.

Er moet veel geregeld worden en de huidige onzekerheid maakt dat de organisatie opnieuw het besluit heeft moeten nemen om nog een jaar te wachten. Naar een nieuwe datum op een zaterdag in juni 2022 wordt nog gezocht, mede afhankelijk van andere evenementen en de technici die dan weer nodig zijn.

Wat wel zeker is dat uitstel geen afstel is, maar dat men nog een jaartje geduld moet hebben.Binnenkort wordt er op de website www.kastelenloopdiepenheim.nl meer informatie bekend gemaakt. De hardlopers die zich vorig jaar hadden opgegeven zijn over het besluit inmiddels geïnformeerd.

Nieuwstip of nieuwe informatie?

Tip onze redactie via een WhatsApp-bericht: 06 11 43 55 22

Sport

Laatste Nieuws