woensdag, 7 december 2022
spot_img
HomeNieuwsDeldenKBO langzaam naar het ‘normale’ leven!

KBO langzaam naar het ‘normale’ leven!

Delden – Het is bijna zover: we gaan langzaam terug naar ‘normaal’. Even nog anderhalve meter, geen handen geven, handen wassen enzovoort. Op 17 september komt er opnieuw een persconferentie waarin waarschijnlijk nieuwe versoepelingen aangekondigd worden, zoals het loslaten van de anderhalve meter. 

Bij Rood Zwart wordt alweer zonder problemen gekaart dus kunnen de kaartmiddagen van de KBO daar ook weer beginnen en wel op dinsdag 24 augustus om 14.00 uur. Heel fijn dat het weer kan, de fanatieke kaarters hebben hier erg naar uitgekeken, naar het kaarten maar zeker ook naar het contact met elkaar, naar het praatje dat heel erg gemist is.

Op woensdag 15 september is de opening van het nieuwe seizoen dat begint met een viering in de H. Blasius om 14.00 uur waarbij u van harte bent uitgenodigd!

Daarna is er in het Parochiehuis koffie of thee en een zo kort mogelijke, verplichte jaarvergadering. En dan…….. eindelijk, na ruim anderhalf jaar alle gelegenheid om bij te praten onder het genot van een drankje en een hapje. We hopen u in goede gezondheid terug te zien en gaan ervan uit dat eenieder volledig gevaccineerd is. 

Nieuwstip of nieuwe informatie?

Tip onze redactie via een WhatsApp-bericht: 06 11 43 55 22

Laatste Nieuws

Lifestyle