dinsdag, 29 november 2022
spot_img
HomeZorgKennismaking massage bij kanker bij InnerFlow in Delden

Kennismaking massage bij kanker bij InnerFlow in Delden

Delden – Kanker zet je wereld op z’n kop. Als je zelf ziek bent, maar ook als iemand om wie je geeft ziek is of aan kanker is overleden. Vaak hebben mensen die van kanker zijn genezen nog lange tijd – soms zelfs hun leven lang – last van de gevolgen van de ziekte en de behandeling. 

Op Wereldkankerdag (vrijdag 4 februari) staan we daar wereldwijd nog eens extra bij stil en rond die dag kun je vrijblijvend (nader) kennismaken met diverse zorgorganisaties, die jou en je naasten kunnen ondersteunen. Zo ook met massage bij kanker bij InnerFlow!

Miriam Veldhuis: “In mijn praktijk verzorg ik naast lichaamsgerichte therapie ook massages bij kanker. In het kort helpt deze massagevorm te ontspannen, kan het klachten als pijn, misselijkheid, vermoeidheid, slapeloosheid, angst, eenzaamheid en stress verminderen. Ook helpt het je het contact met en het vertrouwen in het lichaam te herstellen. Massage bij kanker kan op die manier ondersteunend zijn in herstel, maar kan dat ook zijn in een palliatieve of terminale fase.”

 Kom kennismaken

Op donderdag 3 februari organiseert Miriam Veldhuis twee informatieve bijeenkomsten over massage bij kanker en wel van 15.30 tot 16.30 uur en van 18.30 tot 19.30 uur (telkens met maximaal 4 personen en conform de maatregelen)

Voor vrijdag 4 februari kun je vrijblijvend en kosteloos een afspraak maken tussen 10.00-16.00 uur om de uitwerking van een massage te ervaren. 

Kom je kennismaken?

Dan graag vooraf aanmelden via een mailtje naar info@innerflow-delden.nl of via telefoonnummer 06-40947210. 

“Massage bij kanker: anders dan verwacht, beter dan gehoopt” Citaat G.R.

Nieuwstip of nieuwe informatie?

Tip onze redactie via een WhatsApp-bericht: 06 11 43 55 22

Zorg

Laatste Nieuws