zaterdag, 25 maart 2023
spot_img
HomeNieuwsGoorKersten Hulpmiddelen opent vestiging in Goor

Kersten Hulpmiddelen opent vestiging in Goor

Hulpmiddelen vanuit de Wmo verhuist van Almelo naar Goor

Goor – Kersten Hulpmiddelen heeft afgelopen maandag 19 april een tweede vestiging in de provincie Overijssel aan de Nijverheidsweg 13 in Goor geopend. Door de groei die de organisatie doormaakt is ervoor gekozen om naast de huidige vestiging in Almelo een tweede vestiging in Goor te openen.

Vanuit Goor aandacht voor de Wmo gebruiker

Kersten Hulpmiddelen is actief binnen de gehele zorgketen. Sinds 2013 leveren ze vanuit Almelo hulpmiddelen aan zowel inwoners (in het kader van de Wmo) als aan zorginstellingen. De vestiging Almelo is inmiddels een maatje te klein geworden. Om kwaliteit en goede dienstverlening te kunnen blijven garanderen, is daarom besloten om een tweede vestiging te openen. De totale Wmo afdeling zal verhuizen naar Goor en het team dat de zorginstellingen bedient, blijft werken vanuit het huidige pand in Almelo. 

De nieuwe locatie in Goor is een aangename ruimte met voldoende werkplekken voor de medewerkers. De afgelopen periode is er gewerkt aan het inrichten van een nieuwe werkplaats én een ruimtelijk en praktisch depot zodat hulpmiddelen snel en schoon kunnen worden uitgeleverd.

Een soepele overgang voor de inwoners

Vanuit de Wmo worden de gemeentes Almelo, Hengelo, Berkelland, Doetinchem, Montferland, Oost Gelre, Oude IJsselstreek en Winterswijk vanuit Goor gecoördineerd. Bij deze verhuizing is uiteraard het uitgangspunt dat alles soepel verloopt zodat gemeentes en inwoners geen hinder ondervinden. Voor de inwoners verandert er niks: de contactgegevens waaronder het telefoonnummer en het e-mailadres blijven ongewijzigd. Voor reparaties komen ze aan huis, uiteraard met inachtneming van alle richtlijnen rondom het coronavirus. 

Kersten Hulpmiddelen kijkt uit naar een frisse start op de nieuwe locatie. Heeft u een algemene vraag? Neem contact op met telefoonnummer 088 500 5950. 

Nieuwstip of nieuwe informatie?

Tip onze redactie via een WhatsApp-bericht: 06 11 43 55 22

Laatste Nieuws

Lifestyle