maandag, 6 februari 2023
spot_img
HomeLifestyleKerstmarkt Delden 2.0: 18 en 19 december

Kerstmarkt Delden 2.0: 18 en 19 december

Delden – De kerstmarkt Delden stond dit jaar gepland op zaterdag 18 december maar kon met de huidige coronamaatregelen niet doorgaan omdat deze normaliter in de Langestraat, Marktstraat en op het Ressingplein wordt gehouden. Maar dit gebied is niet af te sluiten, hetgeen de controle op de QR-code onmogelijk maakt. 

Maar niet gevreesd, de eigenaren Nathalie en Jan van Het Witte Paard zien bij het sluiten van de ene deur weer een andere open gaan. Zij zijn nu voornemens een Deldense Kerstmarkt 2.0 te organiseren op het terrein rond hun hotel restaurant op zaterdag 18 en zondag 19 december van 11.00 tot 17.00 uur. “Deze ruimte is namelijk wel afsluitbaar waardoor het checken van de QR-code een peulenschil is”, licht Nathalie toe. “Wij nemen het horecagedeelte voor onze rekening met luxe fingerfood, heerlijke drankjes en ook veel lekkers voor de kinderen. Een kerstmarkt voor iedereen! We verhuren kramen van vier meter lang, en die kosten
€ 20,00 per dag. Je kunt dus kiezen of je één of twee dagen op deze markt wilt staan.” 

Kerstmarkt 2.0 voor ondernemers en particulieren

De parkeerplaats van Het Witte Paard zal vol staan met kramen maar er is ruim voldoende parkeergelegenheid bij het NS station en bij Hotel & Brasserie de Zwaan aan de Langestraat 2. Met een wandeling van maximaal 2 à 3 minuten ben je al bij het Witte Paard. Nathalie en Jan hebben het idee ook bij de Deldense Ondernemers Vereniging (DOV) neergelegd en hopen dat vele enthousiastelingen hun waar komen aanbieden op deze alternatieve kerstmarkt. Ook ondernemers of particulieren buiten Delden mogen natuurlijk een kraam huren en deelnemen. Ben je bijvoorbeeld hobbyschilder of maak je kerstkransen, grijp dan je kans. De kramen zijn overigens niet voorzien van elektriciteit. Heb je interesse of wil je meer informatie, neem dan contact op met Hotel Restaurant Het Witte Paard via e-mail info@witte-paard.nl of bel 074- 3764055. Wacht niet te lang, want vol = vol!

Nieuwstip of nieuwe informatie?

Tip onze redactie via een WhatsApp-bericht: 06 12 34 56 78

Lifestyle

Laatste Nieuws