donderdag, 30 maart 2023
spot_img
HomeNieuwsHengeveldeKeurslagerij Brummelhuis heropent na ingrijpende verbouwing

Keurslagerij Brummelhuis heropent na ingrijpende verbouwing

Hengevelde – Het interieur van de winkel van Keurslager Brummelhuis was dan nog wel functioneel maar dateerde onderhand uit 1999. Tijd voor een frisse, energiezuinige en duurzame wind erdoor, moet keurslager Ignaat Brummelhuis hebben gedacht. Een nieuwe indeling, een nieuwe vloer, nieuwe wanden, een nieuwe toonbank, een centraal koelsysteem en dat alles met maar één dag bedrijfssluiting.

Vorig jaar had Brummelhuis al de hele slagerij op de schop gehad, nu was de winkel nog aan de beurt. De keurslager, die klanten bedient uit de hele regio, zorgde dat iedereen gewoon aan zijn ‘stukje vlees’ kon komen door een mobiele unit naast zijn pand te plaatsen. “De verkoop viel me niks tegen”, vertelt Ignaat. “Ik had gedacht dat iedereen door zou rijden bij het zien van een lege winkel maar niets is minder waar. Ongelooflijk hoe trouw klanten zijn.” Dinsdag 16 maart was de slagerij gesloten om alles opnieuw aan te kleden en in te richten en vandaag kan iedereen de nieuwe winkel al bewonderen. “Wij zijn heel tevreden over het resultaat”, zegt Ignaat, “en met deze investering hebben wij in ieder geval alvast ons steentje bijgedragen aan een groene toekomst.”       

Leuke attentie voor elke klant

Om een feestelijk tintje de geven aan deze heropening hebben ze de hele week aantrekkelijke  aanbiedingen en een leuke attentie voor elke klant. Bekijk ook de advertentie van Keurslager Brummelhuis en profiteer van deze heropeningsdeals.  

Brummelhuis Keurslager, Goorsestraat 33 in Hengevelde, tel. 0547-333260 of  info@brummelhuis.keurslager.nl.

Nieuwstip of nieuwe informatie?

Tip onze redactie via een WhatsApp-bericht: 06 11 43 55 22

Laatste Nieuws

Lifestyle