zondag, 27 november 2022
spot_img
HomeNieuwsKiev en Oekraïne in nood -informatiebijeenkomst 18 maart

Kiev en Oekraïne in nood -informatiebijeenkomst 18 maart

Hof van Twente – Er hebben zich sinds 26 februari al veel inwoners uit Hof van Twente aangemeld voor de opvang van vluchtelingen uit Oekraïne. Daarvoor is de Vereniging  Hof van Twente-Kiev-Pechersk u zeer erkentelijk. Het is tijd om onze leden en al deze andere mensen, die zich spontaan tot de vereniging hebben gewend met hun aanbod tot hulp, nader te informeren over de stand van zaken van alles wat zij tot nu toe gedaan hebben om een (tijdelijk) gastvrij onderdak te geven voor het geval de vluchtelingen naar Hof van Twente komen.  

Informatiebijeenkomst opvang vluchtelingen Oekraïne in Hof van Twente

De bijeenkomst vindt plaats op vrijdag 18 maart in de Klokkenkamp gelegen aan de Diepenheimseweg 2 te Goor:

19.00 uur: inloop van de genodigde personen

19.30 uur: aanvang van informatiebijeenkomst

Ook de gemeente Hof van Twente zal met contactfunctionarissen aanwezig zijn om zoveel mogelijk vragen te kunnen beantwoorden. Omdat de ruimte in de Klokkenkamp niet onbeperkt is, doen wij een zeer dringend beroep op u om met maximaal twee personen per huishouden naar de bijeenkomst te komen, zodat er voor iedereen een plaats beschikbaar is. Mocht u willen reageren dat kunt u dat per e-mail naar secretaris@hofvantwente-kiev.nl

Financieel steunen

De Vereniging Hof van Twente-Kiev-Pechersk is spontaan ontstaan na contacten met een Oekraïns orkest, dat deel nam aan het wereldmuziekconcours in Kerkrade in 1989. Sindsdien zijn er vele uitwisselingen geweest, niet alleen op muzikaal vlak. De vereniging heeft zich voor kinderen uit Tsjernobyl ingezet en sponsort al jaren de kinderafdeling van het ziekenhuis in Kiev. De vereniging heeft een actie opgestart waarbij mensen geld kunnen doneren voor de hulp aan de slachtoffers. Financieel steunen kan door een donatie over te maken op de bankrekening NL 50 RABO 0156.2841.97 ten name van de Vereniging Hof van Twente – Kiev-Pechersk. De vereniging is een zogenaamde ANBI-instelling en bekend onder RSIN: 806252789.

Nieuwstip of nieuwe informatie?

Tip onze redactie via een WhatsApp-bericht: 06 11 43 55 22

Laatste Nieuws

Lifestyle