maandag, 3 oktober 2022
spot_img
HomeLifestyleKinderactiviteit ‘Prikkel je zintuigen’ Hof Espelo

Kinderactiviteit ‘Prikkel je zintuigen’ Hof Espelo

Al je zintuigen -horen, zien, voelen, ruiken- worden geprikkeld! Tijdens de kinderactiviteit ‘Prikkel je zintuigen’ op zondag 11 september op landgoed Hof Espelo worden al je zintuigen op scherp gezet. Het kinderteam van Landschap Overijssel heeft een leuke ochtend samengesteld en laten kinderen middels leuke en verrassende spelletjes de natuur beleven en ontdekken. De ochtend is van 10.00 tot 12.00 uur. Graag van te voren aanmelden.

De natuur is één grote ontdekkingswereld

Luister maar eens goed, dan hoor je allerlei beestjes zoemen en knabbelen. Of ruik eens aan een dennenappel, wat ruik je dan? En heb je wel eens een madeliefje geproefd? Ja, in de natuur valt van alles te beleven. Tijdens de kindermiddag kunnen kinderen meedoen aan allerlei spannende en creatieve spelletjes waarbij ze al zintuigen mogen gebruiken. Zo is er een blotevoetenpad en gaan we een Mandela maken. Al spelenderwijs leren ze meer over de natuur. Tip: trek kleren aan die vies mogen worden. De ochtend is leuk en leerzaam voor kinderen van 6 tot ongeveer 12 jaar.

Aanmelden en kosten

Meld je van te voren aan via de website www.landschapoverijssel.nl/activiteiten. Aanmelden is noodzakelijk om de groepsgrootte te beperken. De bijdrage voor deze kinderactiviteit is € 3,00 per kind, dat is inclusief een bekertje drinken. Tip: trek stevige schoenen aan en kleren die vies mogen worden.

Ben je nog geen donateur?

Donateur worden is een prachtige manier om het werk van Landschap Overijssel te steunen. En het is belangrijk, want hoe meer mensen betrokken zijn bij ons prachtige Overijsselse landschap, hoe beter wij het kunnen beschermen. Donateur worden kan al vanaf €24,00 per jaar. Voor meer informatie https://www.landschapoverijssel.nl/financiele-steun/word-donateur

Het bezoekerscentrum Hof Espelo zoekt vrijwilligers om het team te versterken. We zijn vooral opzoek naar gastheren/gastvrouwen, gidsen en naar vrijwilligers die het kinder-activiteiten team willen versterken. Belangstelling of wil je meer informatie? Stuur een mailtje naar bezoekerscentrum.hofespelo@landschapoverijssel.nl

90 jaar!

Landschap Overijssel is jarig! Al 90 jaar beschermen, ontwikkelen en beheren wij de bijzondere natuur en het streekeigen landschap in Overijssel. Dat doen we niet alleen maar samen met duizenden donateurs, vrijwilligers, grondeigenaren en met hulp van bedrijfsvrienden, Nationale Postcode Loterij en provincie Overijssel. Onze 90ste verjaardag vieren we graag samen met jou. Benieuwd hoe? Kijk op landschapoverijssel.nl/90jaar voor alle activiteiten.

Nieuwstip of nieuwe informatie?

Tip onze redactie via een WhatsApp-bericht: 06 12 34 56 78

Lifestyle

Laatste Nieuws