dinsdag, 28 maart 2023
spot_img
HomeLifestyleKindercarnaval keert terug in Delden met nieuw programma en optocht in winterse...

Kindercarnaval keert terug in Delden met nieuw programma en optocht in winterse stijl

Klaar voor de start?

Doe mee met de optocht van het Kindercarnaval in Delden op zaterdag 18 februari en maak kans op prachtige prijzen, waaronder twee kaarten voor de Efteling! Zorg er dus voor dat je klaar staat bij de start. Versier je step, skelter, slee, bolderkar of kliko! Het kan niet gek genoeg! 

Alle groepen, met of zonder wagen, klein of groot, zijn van harte welkom. Na de optocht zetten we het feest voort in het carnavalspaleis in Eetcafé De Burgemeester! Ook hier zullen de Dansmarietjes weer een spetterende optreden weggeven! Steel ook zelf de show bij de Discoshow met Kareltje en laat al je dansmoves zien! Onder leiding van rascarnavalist Co Vid worden de prijzen voor de optocht uitgereikt en zal Marcel’s Ballondecoraties de kinderen voorzien van de gaafste ballonnen!

13.30 uur – Verzamelen bij Sporthal de Reiger

14.00 uur – Start optocht

15.30 uur – Carnavalsfeest voor jong en oud in Eetcafé De Burgemeester

Kom dus met al je vriendjes en vriendinnetjes naar deze superleuke kindercarnavalsmiddag! Heb je nog vragen dan kun je altijd even bellen met Stichting Kindercarnaval Delden, Thijs Wiegerink, 06 124639 93.

Wil je op de hoogte van blijven van de laatste nieuwtjes, updates en mededelingen van Kindercarnaval Delden? Like ons op Facebook: facebook.com/kindercarnavaldelden.                         Foto: Wijnand Kristiaans

Nieuwstip of nieuwe informatie?

Tip onze redactie via een WhatsApp-bericht: 06 12 34 56 78

Lifestyle

Laatste Nieuws