zondag, 5 februari 2023
spot_img
HomeLifestyleKinderen in Markelo maken zich op voor FestiFun

Kinderen in Markelo maken zich op voor FestiFun

Markelo – “We zijn al twee jaar volop aan het voorbereiden en kunnen nu echt weer een feestje bouwen met alle kinderen van Markelo”, vertelt Laura Brinkmans, voorzitter van de FestiFun-commissie van Dorpsfeest Markelo. Op zaterdagmorgen 27 augustus om 10.00 uur is de Markelose feesttent weer helemaal van de kinderen. 

Eigen lied en mascotte

Wie niet zo lang kan wachten, bouwt nu al een feestje. FestiFun heeft een eigen lied, gezongen door Markelose kinderen: ‘Wij zijn er klaar voor – Yeah!’ Check het lied en de tekst op www.dorpsfeestmarkelo.nl/festifun. En er is een mascotte! Wie of wat dat is? Oplettende kinderen in Markelo hebben al een idee. Op alle Markelose scholen deelde de FestiFun-commissie kleurplaten uit. Kinderen worden uitgedaagd deze zo mooi mogelijk in te kleuren en de mascotte een unieke naam te geven. “Lever de kleurplaat en naam in op zaterdag 20 augustus tussen 14.00 en 16.00 uur bij het Beaufort.” Geen kleurplaat gehad en toch meedoen? De kleurplaat staat ook op www.dorpsfeestmarkelo.nl/festifun.

Programma FestiFun

Het grootste feest voor jong Markelo start om 10.00 uur en eindigt om 13.00 uur. Laura: “We willen dat alle kinderen mee kunnen doen in de leeftijd van drie tot circa tien jaar. Daarom hebben we een heel gevarieerd programma met verschillende activiteiten allemaal in de feesttent middenin het dorp. Een kinderfestival waar alles draait om fun!” Met hairwraps en glittertattoo’s worden kinderen opgemaakt voor een geweldige discofeest. Er komt een spannende traptrekkerrace dwars door de tent. “Ben je tussen de drie en zes jaar oud, neem dan je eigen traptrekker mee!  Ben je al wat ouder? Ga dan voor de volle bingo bij de megabingo van Rogier de Avonturier!” 

Zet de wekker

De tent gaat open om 9.30 uur en om 10.00 uur stipt is de aftrap van heel veel activiteiten en gaat ook de bar open. “Ouders zet de wekker en kom op tijd met de kinderen, het wordt gezellig druk. Wij vermaken de kinderen, kunnen jullie nog even aan de bar bijkomen van de feestavond ervoor”, sluit Laura met een knipoog af. 

Nieuwstip of nieuwe informatie?

Tip onze redactie via een WhatsApp-bericht: 06 12 34 56 78

Lifestyle

Laatste Nieuws