maandag, 5 december 2022
spot_img
HomeNieuwsDeldenKinderopvang in Delden 1 jaar

Kinderopvang in Delden 1 jaar

Delden – Vorig jaar op 11 mei openden Kind Centrum Magenta en Erve Hooyerinck hun deuren in prachtige, gelijknamige IKC’s om dagelijks vele kinderen van 0 tot 13 jaar te verwelkomen. Inmiddels zijn ze een jaar en vele mooie bijzondere momenten en avonturen verder. En dat moest natuurlijk gevierd worden.

Op Kind Centrum Magenta zijn er in de ochtend leuke activiteiten georganiseerd voor de kleinsten: schminken, fruitspiesjes maken én opeten. Ook hebben ze met z’n allen een mooi schilderij gemaakt als aandenken aan het 1-jarig bestaan. ‘s Middags kwam Franky’s voor de BSO-kinderen om heerlijke verse en gezonde crêpes te bakken. Kind Centrum Erve Hooyerinck vierde hun 1-jarig bestaan in de nieuwe kinderopvangvleugel bij IKC Erve Hooyerinck ook met een klein feestje. De kinderen konden geschminkt worden, waarna er samen met de kinderen een fruittaart is gemaakt. Het opeten was minstens zo leuk als het maken. Daarna waren er allerlei leuke activiteiten en spelletjes met ballonnen. De organisatie hoopt dat er nog veel kinderen op deze mooie en bijzondere plekken mogen groeien, stoeien en bloeien. 

In beide IKC’s is Kinderopvang Hof van Twente dé partner in kinderopvang en -ontwikkeling. Inschrijven voor kinderopvang voor één van deze twee prachtige kindcentra kan dan ook heel eenvoudig via kinderopvanghofvantwente.nl of bel naar 0547-727020 voor meer informatie.

Nieuwstip of nieuwe informatie?

Tip onze redactie via een WhatsApp-bericht: 06 11 43 55 22

Laatste Nieuws

Lifestyle