dinsdag, 28 maart 2023
spot_img
HomeNieuwsKledingleverancier en hoofdsponsor Elastiekenkoers bekend gemaakt

Kledingleverancier en hoofdsponsor Elastiekenkoers bekend gemaakt

Goor – In Sporthal de Mossendam kwamen de deelnemers van de Elastiekenkoers woensdag 22 februari bij elkaar om hun fietskleding te passen en te bestellen. Kledingleverancier Rob Kleinsman presenteerde de kleding met alle sponsors erop. Ook was er een presentatie van Dick van der Hout, bestuurslid van Stichting Wheelchairtennis Maarten ter Hofte. Maarten is door het bestuur van de Elastiekenkoers gekozen als boegbeeld. Het boegbeeld zelf was niet aanwezig omdat hij voor twee toernooien naar Engeland was afgereisd. In een korte video in de presentatie gaf hij te kennen zeer blij te zijn voor de tweede keer als boegbeeld te mogen figureren.   

Maarten ter Hofte nog als junior

Rob Kleinsman is eigenaar van KCC in Hengelo, wat staat voor Kleinsman Custom Clothing, en levert fiets-, loop-, triathlon-, schaats- en teamkleding in gepersonaliseerde designs voor bedrijven, clubs en groepen. Hij had al twee keer eerder meegedaan in de race om kleding te mogen leveren voor de renners van de Elastiekenkoers, maar won die race toen niet. Drie keer is scheepsrecht zo blijkt…  

Fietskleding in kleuren van hoofdsponsor Tuinte

Rob Kleinsman heeft al 26 jaar ervaring met advisering en verkoop van clubkleding, staat op zijn website te lezen. Ook zat hij als professioneel wielrenner bij de TVM wielerploeg. Hij racete in de Tour de France, de Giro d’Italia en alle voorjaarsklassiekers. Blessures maakten te vroeg een eind aan zijn professionele sportcarrière. Maar zijn energie steekt hij nu in sportkleding. En niet zonder een indrukwekkend resultaat: met zijn ervaring en creativiteit is prachtige fietskleding ontworpen in de kleuren van de hoofdsponsor Tuinte in Hengevelde. 

Eerste oefenrit in nieuwe kledij

De eerste gezamenlijke oefenrit in de KCC kleding van zo’n 60 kilometer gaat van start op 26 maart vanaf Grand Café de Zon in Goor. Voor meer informatie:  www.elastiekenkoers.nl. 

Nieuwstip of nieuwe informatie?

Tip onze redactie via een WhatsApp-bericht: 06 11 43 55 22

Laatste Nieuws

Lifestyle