zaterdag, 25 maart 2023
spot_img
HomeLifestyleKleintje Oele is geboren! 28 en 29 augustus feest in Oele

Kleintje Oele is geboren! 28 en 29 augustus feest in Oele

Na een lange tijd van onzekerheid en maatregelen hebben we lang stil moeten zitten. En zo gaan ook dit jaar vele zomerfeesten helaas niet door. Maar door de huidige mogelijkheden is er dit weekend in Oele wat te vieren.

Met het behoud van de corona maatregelen hebben leden van het bestuur van de gecancelde Volksfeesten Oele samen met de Oeler verenigingen de handen ineen geslagen om toch nog een klein coronaproof feestje te organiseren. En zo is Kleintje Oele geboren!

Met 750 bezoekers per dag vindt dit jaar traditioneel in het laatste weekend van augustus op zaterdag 28 en zondag 29 augustus Kleintje Oele plaats. Ouderwets gezellig op de prachtige locatie aan de Oelersteeg in hartje Oele. Om de corona maatregelen te hanteren moeten bezoekers in het bezit zijn van een ticket èn een corona toegangsbewijs. De tickets voor de zaterdag en de zondag waren binnen no time uitverkocht.  
Het weekend zal wederom gezellig worden opgezet als een heus bourgondisch festivalterrein met een buitenpodium. Op de zaterdagmiddag zal om 17.00 het muziekprogramma van start gaan en klinken er mooie deuntjes van de feestweide zodat we weer lekker kunnen dansen! Dit gaan we doen onder de muzikale begeleiding van Feest DJ Jochem, de band Half um Half, de band Livin’Room en DJ Jelmex.
Zondag zal tegen 15.00 uur de eerste band de opwachting maken op het buitenpodium, zodat wij de gehele middag en avond onder het genot van een drankje en gezellige muziek uit de regio; namelijk DROCK, Kenny Dan en The Cooling Crystals het weekend grandioos kunnen afsluiten.

Nieuwstip of nieuwe informatie?

Tip onze redactie via een WhatsApp-bericht: 06 12 34 56 78

Lifestyle

Laatste Nieuws