dinsdag, 21 maart 2023
spot_img
HomeNieuwsDiepenheimKleurrijk benefietdiner voor verkeerslessen vluchtelingen in Hof van Twente

Kleurrijk benefietdiner voor verkeerslessen vluchtelingen in Hof van Twente

Hof van Twente – De gemeente Hof van Twente vangt 75 vluchtelingen op in Markelo. Deze gezinnen met kinderen, afkomstig uit onveilige landen als Syrië, zullen een tijdje verblijven in Hof van Twente. Ze zijn vaak niet bekend met onze verkeersregels daarom is het verstandig om verkeerslessen aan te bieden. Hier is geld voor nodig. 

Dat geld – een bedrag van € 1500,- wordt ingezameld door middel van een benefietdiner. Koken verbindt en onder leiding van Marlies Schimmelpenninck en Renee Meijerink van de Pollepel in Diepenheim zal een heerlijk internationaal en kleurrijk viergangendiner worden samengesteld in samenwerking met de vluchtelingen.

De bekende componist en pianist Pieter Grimbergen uit Diepenheim componeert speciaal voor deze avond een prachtig muziekstuk ‘Vrede’. Hij zal dat deze avond opvoeren. U kunt hier naar wens een extra donatie voor doen op de avond zelf. 

Tussen de vier gangen door wordt Syrische gitaarmuziek gespeeld.

Neemt u deel aan ons benefietdiner en doneert u daarmee aan deze verkeerslessen? De opbrengst van de avond komt volledig ten goede aan de verkeerslessen. 

Zondag 29 januari van 17.00 tot 19.00 uur in Herberg de Pol, Raadhuisstraat 8 in Diepenheim. Kosten: € 50,00 (inclusief drank).

Er zijn 48 plaatsen beschikbaar. Kaarten zijn te verkrijgen via www.herbergdepol.nl.

Nieuwstip of nieuwe informatie?

Tip onze redactie via een WhatsApp-bericht: 06 11 43 55 22

Laatste Nieuws

Lifestyle