woensdag, 22 maart 2023
spot_img
HomeLifestyleKom 13 juni naar de Reggehof

Kom 13 juni naar de Reggehof

Goor –  In Sporthal de Mossendam deden donderdag 9 juni ruim 70 leerlingen van de Constantijnschool actief mee met Apollo’s Drum- & Showfanfare in het kader van het Scholenproject in de Hof wat aangeboden wordt door CuBaHof (culturele basisvorming). De leerlingen hebben hier weken voor geoefend met Nicole ter Morsche van Somnium.

En na dit optreden van 9 juni volgt nog het uitproberen van en instuderen op instrumenten op maandag 13 juni van 18.30 tot 19.15 uur in de Reggehof. Heb je een instrument uitgekozen? Dan gaan we daar aansluitend mee aan de slag van 19.15 tot 20.00 uur!

Doe mee maandag 13 juni

Zit jij op een basisschool in Goor, ben je tussen de 6 en 12 jaar en wil je hier aan meedoen? DAT KAN! Je hoeft je niet aan te melden, kom gewoon naar de Reggehof en speel maandag a.s. mee!

Daarna volgt op 20 juni een ‘uitvoering’ in de Reggehof voor alle ouders, die dan kunnen zien hoe zo’n repetitie eruit ziet en hoe dat in zijn werk gaat.

(Stichting CuBaHof is een samenwerkingsverband tussen de basisscholen en culturele instellingen in Hof van Twente. De stichting draagt zorg voor het culturele aanbod voor alle scholen in de gemeente.)

Nieuwstip of nieuwe informatie?

Tip onze redactie via een WhatsApp-bericht: 06 12 34 56 78

Lifestyle

Laatste Nieuws