donderdag, 30 maart 2023
spot_img
HomeLifestyleKom kennis maken met het Assink lyceum

Kom kennis maken met het Assink lyceum

Haaksbergen – Voor leerlingen van groep 8 is het allerlaatste jaar op de basisschool aangebroken. Na de zomervakantie verlaten ze hun veilige haven en gaan ze naar een nieuwe en onbekende school. Een spannende periode, voor zowel de leerlingen als voor hun ouders. 

Hoe kom je erachter welke middelbare school het beste bij je past? Het is vooral belangrijk om veel scholen te bezoeken, sfeer te proeven, meedoen aan lesjes/workshops en informatie op te halen. Middelbare scholen hebben in het najaar veel activiteiten op het programma staan waaraan de leerling van groep 8 kan deelnemen. 

Assink junior vwo – Start 1 november 

Leerlingen van groep 8 met een voorlopig vwo-advies, die het interessant vinden om met andere kinderen samen te leren en problemen op te lossen, kunnen zich aanmelden voor Assink junior vwo. Zij volgen speciale workshops gericht op het vwo. De workshops worden aangeboden na de herfstvakantie en vinden plaats tot aan de mei-vakantie. Elke workshop bestaat uit drie bijeenkomsten. Je kunt je op meerdere momenten inschrijven. 

Beleef het Assink – 22 november 

Op dinsdag 22 november kunnen leerlingen van groep 8 samen met hun ouders sfeer proeven op het Assink lyceum. Een gezellige en informatieve avond waarin leerlingen workshops kunnen volgen met een korte kennismaking met de school. 

Voor meer informatie over de
activiteiten en aanmelden ga naar www.assinklyceum.nl/naar-de-brugklas.

Nieuwstip of nieuwe informatie?

Tip onze redactie via een WhatsApp-bericht: 06 12 34 56 78

Lifestyle

Laatste Nieuws