woensdag, 6 juli 2022
spot_img
HomeNieuwsDeldenKom naar Autobedrijf de Vossenbrink

Kom naar Autobedrijf de Vossenbrink

Autobedrijf de Vossenbrink is een familiebedrijf gevestigd in het historische plaatsje Delden, gemeente Hof van Twente, dat sinds 1973 staat voor uitstekende service en kwaliteit. Het is een universeel BOVAG-autobedrijf waar u terecht kunt voor jong gebruikte occasions van alle merken, het onderhoud van uw auto, reparaties, APK, het  scherp geprijsde tankstation, de carwash, wasboxen, een kentekenloket en PostNL Pakketpunt.

Alle BOVAG-occasions helder en vlot in beeld

Het universele BOVAG-autobedrijf de Vossenbrink heeft recentelijk de website volledig vernieuwd. Alle occasions helder en vlot in beeld en online mogelijkheden voor het maken van een afspraak, een proefrit en het aanvragen van een inruilprijs voor je eigen auto met mogelijkheid tot het uploaden van foto’s. Daarnaast profiteer je natuurlijk altijd van de vertrouwde BOVAG-garantie bij de aanschaf van een nieuwe occasion. “Voor de showroom binnen moet je een afspraak maken maar buiten mag je gewoon lekker rondkijken”, zegt Michiel Börgeling, mede-eigenaar van het autobedrijf.

Regelmatig onderhoud voor het behoud van uw auto

Michiel Börgeling  benadrukt het belang van onderhoud. “Veel mensen denken dat als er een nieuwe APK op de auto zit, dat daarmee ook meteen het onderhoud wel in orde is. Bij een APK-keuring wordt er alleen gekeken of het voertuig aan de wettelijke veiligheids- en milieueisen voldoet. Onthoud wel dat een keuring een momentopname is. Je hebt dus geen enkele garantie dat je auto de rest van het jaar veilig blijft rijden. Vandaar het belang van een regelmatige onderhoudsbeurt. Wij adviseren elke 15 á 20.000 kilometer of in ieder geval één keer per jaar onderhoud te laten doen aan je auto. Olie verversen en bijvoorbeeld de automaat spoelen is echt geen overbodige luxe.” Autobedrijf de Vossenbrink investeert altijd in de modernste diagnose-apparatuur voor het opsporen van storingen voor alle merken. Zo hebben ze onder andere een geavanceerd airco-apparaat, een automaatspoeler, balanceer- en uitlijnapparatuur, bandenwissel- en opslag, een schadeafdeling en er staat altijd een gratis leenauto voor je ter beschikking als je auto gerepareerd wordt of een onderhoudsbeurt krijgt.   

24 uur per dag, 7 dagen in de week voordelig tanken!

Autobedrijf de Vossenbrink is het enige bemande tankstation in Delden, waar je tankt tegen dezelfde voordelige prijs als de onbemande stations. Overdag geniet je van de persoonlijke service-met-een-glimlach in de shop, na sluitingstijd om 21.00 uur kun je tanken via het 24/7 nachtautomaat . Maar neem ook eens een kijkje in de uitgebreide shop, maar gebruik van het Kentekenloket (ook in het weekend) of van het PostNL Pakketpunt. Ook hebben ze voor de zakelijke rijders een tankpas, waarmee je kunt tanken, shoppen en wassen met één keer per maand een overzichtelijke factuur. Meer informatie? Kijk op de website of kom gewoon langs, de koffie staat klaar.

Contact:

Autobedrijf de Vossenbrink

Vossenbrinkweg 3

7491 DA Delden info@vossenbrink.nl | www.vossenbrink.nl tel: 074-3762555

Nieuwstip of nieuwe informatie?

Tip onze redactie via een WhatsApp-bericht: 06 11 43 55 22

Laatste Nieuws

Lifestyle