woensdag, 7 december 2022
spot_img
HomeNieuwsDeldenKomende week volop spektakel bij Deldense zwemvierdaagse

Komende week volop spektakel bij Deldense zwemvierdaagse

Delden – Met een spetterende demonstratie van de Deldense brandweer, spectaculaire acties van echte politiehonden en ritmische excellentie van de jongste streetdancers van Let’s Move én hun meest ervaren collega’s van Home Of Talents is er genoeg te beleven bij de 45e Deldense Zwem4daagse. En dan is er nog het slotstuk op de vrijdagavond: een flyboardshow in het diepe bad.

Er is niet slechts veel te zien, maar ook veel te doen. Zowel in het water als op het veld zijn er verschillende uitdagende activiteiten, variërend van hindernisbanen tot balspelen. De activiteiten worden georganiseerd en begeleid door Hofactief, het zwembadpersoneel neemt het zwemdeel voor zijn rekening. Want in de vierdaagseweek moet uiteraard ook gezwommen worden: dagelijks 250 meter (tot 10 jaar) of 500 meter (vanaf 10 jaar). 

Als beloning krijgen deelnemers zo een felbegeerde medaille en een traktatie van Paviljoen de Mors.

Aanmelden voor de Zwemvierdaagse doe je tot aan de start op dinsdag 5 juli bij de receptie van het zwembad, de kosten bedragen € 5,50 voor een hele week badentree van 17.30 tot 19.45 uur, deelname aan het randprogramma en de genoemde beloningen.

Nieuwstip of nieuwe informatie?

Tip onze redactie via een WhatsApp-bericht: 06 11 43 55 22

Laatste Nieuws

Lifestyle