maandag, 6 februari 2023
spot_img
HomeZorgKooktalent gezocht voor duurzame keuken

Kooktalent gezocht voor duurzame keuken

De keuken bij het Proathuus is compleet verbouwd en we hopen binnen kort weer open te gaan met het terras zodat ook wij onze gasten weer kunnen ontvangen.Nu zijn we op zoek naar vrijwilligers voor de keuken. We gaan drie keer per week dus om de dag koken en bakken voor onze bezoekers.

Verder maken wij onze eigen appeltaart en andere lekkere dingen.De keuken is van alle apparatuur en middelen voorzien. We werken zoveel mogelijk met nog verse rest producten die natuurlijk nog wel goed te gebruiken zijn voor een lekkere maaltijd. Daarom is creativiteit gewenst want we weten vooraf niet wat we krijgen aan producten. Onze doelgroep is minima, ouderen en alleenstaande ouderen en er wordt maar een kleine bijdrage betaald hiervoor of als er geen geld is dan is het zelfs gratis.

Ook bezorgen wij maaltijden aan huis bij zieken en ouderen als verrassing. Lijkt het jou leuk om ook deel te nemen aan deze kookploeg meld je dan nu aan via stichtingdoorswideopen@gmail.comof bel met mij: Seine Braakman 06-20539460.

Nieuwstip of nieuwe informatie?

Tip onze redactie via een WhatsApp-bericht: 06 11 43 55 22

Zorg

Laatste Nieuws