maandag, 6 februari 2023
spot_img
HomeLifestyleKorting Festival 2021 bij Expert Goor

Korting Festival 2021 bij Expert Goor

Goor – Het Korting Festival komt er weer aan. Het grootste Expert-feest van het jaar, met twee weken lang elke dag tot 20% korting op de mooiste producten. Elke dag staat een andere productgroep centraal en op de maandagen heft Expert Goor exclusieve dagaanbiedingen. Dit is hét moment om die nieuwe tv, koelkast of wasmachine te kopen, dus bereid je goed voor en sla je slag.

Korting Festival in de winkel

Wil je het maximale uit het Korting Festival halen? Bezoek dan de winkel op de Voorstraat voor exclusieve winkelaanbiedingen, het beste advies en alle Korting Festival-gezelligheid. Het team heeft de winkel extra feestelijk aangekleed en staat te popelen om het Korting Festival met jou te vieren. 

Korting Festival online

Uiteraard staat ze ook voor je klaar op expert.nl. Hier vind je een duidelijk overzicht met welke productgroep op welke dag in de aanbieding is en kan je makkelijk producten vergelijken. En heb je een keuze kunnen maken? Dan kan je dit in de winkel ophalen, of het team komt het bij jou thuisbrengen wanneer het jou uitkomt. Wel zo makkelijk.

Mis niks met onze nieuwsbrief

Wil je direct op de hoogte blijven van de dagaanbiedingen of de productgroep van de dag? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief. Team Expert Goor stuurt je dan elke dag van het Korting Festival een e-mail met alles wat je nodig hebt om de beste aanbiedingen mee te pakken.

Nieuwstip of nieuwe informatie?

Tip onze redactie via een WhatsApp-bericht: 06 12 34 56 78

Lifestyle

Laatste Nieuws