zondag, 5 februari 2023
spot_img
HomeNieuwsGoorKranenberg Juweliers stopt maar Anne-Marie gaat door

Kranenberg Juweliers stopt maar Anne-Marie gaat door

Goor – Na 30 jaar Kranenberg Juweliers stopt de verkoop op het vertrouwde adres aan Grotestraat 51 in Goor. Anne-Marie Kienhuis nam het bedrijf in 2002 over van Trudy en Gerrit Kranenberg. Met tomeloze inzet en gedrevenheid groeide het bedrijf uit tot een begrip in de verre omgeving. Maar diezelfde ingrediënten eisten ook hun tol met ernstige gezondheidsklachten tot gevolg. En nu blijkt dat terugkeer naar de oude situatie een illusie is en daarom moeten de bakens worden verzet. 

Eind van 2021 sluit Kranenberg Juweliers de deuren en kan Anne-Marie terugkijken op een fantastische tijd en een bijzonder trouwe klantenkring die klaarblijkelijk moeiteloos de weg naar de winkel wist te vinden. Vriendelijk en deskundig personeel, een prachtige collectie sieraden en aanverwante artikelen vormden samen een uitnodiging op zich. Maar waar een deur sluit gaat er ook één wijd open. Vanaf een nieuwe locatie blijft Anne-Marie actief in datgene waarin ze grote expertise bezit en waar tevens haar grote passie ligt, namelijk in het ambacht van goudsmid en taxateur. “Ik wil me toeleggen op datgene waarin ik goed ben en dat is het uitoefenen van het pure ambacht goudsmeden” spreekt Anne-Marie vol overtuiging uit. In opdracht van u maar met gebruikmaking van haar deskundigheid en ervaring kunt u ideeën ontwikkelen om dit samen letterlijk tot een mooi sieraad om te smelten, op maat voor u gemaakt, custom made zogezegd. En heeft u sieraden die u op waarde wilt laten taxeren? Schroom niet en zoek contact want Anne-Marie is u graag van dienst. Over haar nieuwe bedrijfsvoering zult u nog nader worden geïnformeerd maar heeft u nu al vragen die aansluiten bij de nieuw ingeslagen weg, schroom dan niet om te bellen naar 06-23129290 en te informeren naar de mogelijkheden. 

Alles moet weg

Omdat de nieuwe locatie geen particuliere verkoop toestaat zal de huidige winkelvoorraad worden opgeruimd. U wordt in de gelegenheid gesteld om tegen sterk gereduceerde prijzen uw voordeel te doen. Klokken, sieraden, horloges, ringen en kettingen, alles moet weg. Met pijn in het hart neemt Anne-Marie afscheid van een fantastisch team medewerkers, een trouwe klantenkring en fijne collega-ondernemers in Goor. Op de vraag wat haar nu het meeste raakt zegt ze met weemoed in haar stem: “Soms moet je het leven opgeven wat je gepland had om verder te kunnen met het leven dat op je wacht.” 

Nieuwstip of nieuwe informatie?

Tip onze redactie via een WhatsApp-bericht: 06 11 43 55 22

Laatste Nieuws

Lifestyle