donderdag, 30 maart 2023
spot_img
HomeNieuwsLaat Apollo bloeien

Laat Apollo bloeien

Goor – Voor de derde keer op rij organiseert Muziekvereniging Apollo haar potgrondactie ‘Laat Apollo bloeien’. De ervaring leert dat deze succesvolle actie niet alleen Apollo blij maakt, maar dat Gorenaren met veel enthousiasme bestellen en vooral ook genieten van het gemak waarmee de potgrond aan huis wordt geleverd. Geen gesjouw met zware zakken, want op 5 maart steken de leden van Apollo de handen uit de mouwen en bezorgen ze de potgrond aan huis. 

Niet-Gorenaren kunnen natuurlijk ook bestellen. Met hen wordt afgesproken waar de potgrond af te halen is. Het mooie is dat de vereniging op deze manier een leuk bedrag verdient om, zodra het weer kan, prachtige optredens neer te zetten. En er zijn plannen genoeg voor 2022!!

Muziekvereniging Apollo zorgt nu vast voor financiën om straks iedereen weer ontspannen en vrolijke momenten te kunnen laten beleven met haar schitterende muziek. De potgrond van kwekerskwaliteit kost € 5,- per zak van 40 liter. En 4 zakken voor € 15,-.

Het bestellen van potgrond is dit jaar extra makkelijk: Op de flyers die huis aan huis worden bezorgd én op de posters die bij ondernemers/in winkels in Goor hangen, staat rechts bovenin een QR-code. Wie deze scant met de telefoon, komt in een bestelmenu en verder wijst het zich vanzelf.

Mensen die liever persoonlijk bestellen kunnen bij Primera De Bandijk in Goor terecht. Hier is de bestelling te plaatsen en er kan ook gelijk afgerekend worden. Maar natuurlijk kan er ook besteld worden via www.apollotickets.nl     

Bestellen kan tot en met woensdag 2 maart. 

Laat Apollo bloeien!

Nieuwstip of nieuwe informatie?

Tip onze redactie via een WhatsApp-bericht: 06 11 43 55 22

Laatste Nieuws

Lifestyle