zaterdag, 1 april 2023
spot_img
HomeLifestyleLandgoed Twente Fair: Ontmoeten en genieten in een uniek outdoor decor

Landgoed Twente Fair: Ontmoeten en genieten in een uniek outdoor decor

De Lutte – Dit jaar is er weer een Landgoed Twente Fair. De 14e editie! Wanneer? Zaterdag 30 oktober van 10.00 tot 18.00 uur en zondag 31 oktober van 10.00 tot 17.00 uur.

Landgoed Twente Fair is een uniek en prachtig outdoor event in een heel bijzonder stukje natuur in Nederland. Dat is Landgoed Twente Fair. Ieder jaar is het prachtige Lutterzand het decor voor een weekend struinen door bos, over heide en langs water. Waar bezoekers al het goede van Twente kunnen beleven, proeven en ervaren. Landgoed Twente Fair, op 6 hectare natuurterrein, is een fair met verrassende en louter Twentse exposanten, boeiende demonstraties, afwisselende workshops en avontuurlijke activiteiten. Tijdens deze dagen staan de natuur, het buitenleven en trends op het gebied van lifestyle centraal. Een unieke combinatie van ontmoeten, doen, proeven en genieten.

Een weekend lang al het goede van Twente beleven, proeven en ervaren

Op 30 en 31 oktober organiseren Niels Stijger en Madeleine alweer de 14e editie van de Landgoed Twente Fair. Ze hebben er beide alle vertrouwen in dat het dit jaar door kan gaan en kijken er vooral naar uit om er weer een mooi evenement van te maken om samen met alle bezoekers het goede buitenleven weer te vieren. Iedereen te laten genieten van heerlijke streekproducten, het mooie aanbod van alle verschillende exposanten, gezellige muziek, boeiende demonstraties, verschillende workshops en avontuurlijke activiteiten om aan deel te nemen.

Neem ook je portemonnee mee. Er is over de gehele fair verspreid veel om te proeven tijdens je bezoek, maar je koopt er ook heerlijke lokale producten om mee te nemen naar huis. Daarnaast vind je er alles op het gebied van outdoor living, van buitenhaarden, jacuzzi’s, gezondheid tot kleding en mooie wandellaarzen.

Landgoed Twente Fair heeft een officieel kampioenschap in huis. Zaterdag vindt op het terrein van de fair het Nationaal Kampioenschap Bosarbeid plaats. Voor kinderen is er van alles te doen en te beleven: Ponyrijden, poppenkastvoorstellingen, schminken, boogschieten, straattheater en meer. Natuurlijk is Mieke Boode er met haar schaapskudde. De avonturiers klimmen in de 8 meter hoge klimwand of stappen met hun vader of moeder in de landrover voor een 4×4 ervaring op het terrein. Het is een evenement voor jong en oud. Honden zijn ook welkom, mits aangelijnd. Kaarten zijn tot 29 oktober in de voorverkoop met € 2,00 korting te verkrijgen via de website. Op de dagen zelf zijn ze verkrijgbaar aan de kassa bij de entree. Parkeren is gratis. Er rijden golfkarretjes en paardentrams tussen de parkeerplaats en de entree, maar lopen kan ook!

Locatie Landgoed Twente Fair Buitenplaats Florilympha en Landgoedcamping het Meuleman Lutterzandweg 16 in De Lutte. Er is geen geldautomaat aanwezig, honden zijn toegestaan en er zijn veel activiteiten voor kinderen.

Voor meer informatie kijk op: www.landgoedtwentefair.nl.

Nieuwstip of nieuwe informatie?

Tip onze redactie via een WhatsApp-bericht: 06 12 34 56 78

Lifestyle

Laatste Nieuws