donderdag, 30 maart 2023
spot_img
HomeNieuwsGoorLeden ZijActief Goor verrast met Paasbol

Leden ZijActief Goor verrast met Paasbol

Goor – Op Witte Donderdag, ‘s morgens tegen 10.00 uur, verzamelden de bestuursleden van ZijActief Goor zich achter het pand van Bakkerij Nollen in Goor. Dit had een reden. Als bestuur hadden ze beslist om de leden een presentje te geven. Net als met Kerst. Het had eigenlijk twee functies: de leden konden met Pasen lekker genieten van de ‘Paasbol’ (een soort rond rozijnenbrood met pudding er in, en een zoete gele suikerlaag met groene spikkels er over.) en doordat de bestuursleden zelf, mét mondkapje, aan huis afleverden, konden ze even een praatje met ze maken. Even die aandacht en dat oogcontact doet wonderen. Het werd zeer op prijs gesteld.

Velen hadden al een eerste of zelfs al twee prikken gehad, vertelden ze opgelucht. Op de foto zijn de Paasbollen te zien. Ook het maken van het toegevoegde kaartje was gezellig. Men neme een papieren paastafelkleed, knipt er de paasfiguurtjes uit, plakt ze op, schrijf er een tekst bij, en klaar ben je. Kleine moeite, groot plezier.

En nu maar hopen dat de vierde golf uit blijft en we met z’n allen, 83 leden, weer gezamenlijk een Kerstavond kunnen bijwonen, als vanouds. Het is nu wel bewezen dat mensen daar behoefte aan hebben. En de bestuursleden, zij kijken er met voldoening op terug.

Nieuwstip of nieuwe informatie?

Tip onze redactie via een WhatsApp-bericht: 06 11 43 55 22

Laatste Nieuws

Lifestyle