donderdag, 4 maart 2021
Advertentie
Home Nieuws Goor LekkerLeuk blijft sterke merken toevoegen

LekkerLeuk blijft sterke merken toevoegen

Goor – Al ruim 5,5 jaar vind je LekkerLeuk onder leiding van Marsha en haar team in de Plaza van AH Brandenbarg. En het wordt er steeds lekkerder en leuker! 

Naast Limburgia vlaai, Geruba chocolade, chocoladebikkels en diverse losse en verse theeën is het assortiment vanaf november 2019 flink uitgebreid. Onder andere is het assortiment van Bakkerij Van Otten uit Enter toegevoegd die hiermee weer vertegenwoordigd is in Hof van Twente. Ook de enige echte macarons van DUTCH HOMEMADE zijn een toffe aanvulling met ruim 20 kleurrijke smaken. Rond speciale periodes vind je er ook 12 smaken chocozoenen. Kortom, voor jezelf of als cadeautje is dit het perfecte adres. 

En wist je al dat er sinds kort ook een saladebar in de winkel staat met de overheerlijke producten van Holtmaat vis, salades en catering? Met al deze mooie sterke merken verovert LekkerLeuk een goede plek in de gezelligste Plaza van Goor en maken ze er samen met collega’s Mitra Voortman, Uw Slager Stefan Beld en AH Brandenbarg een feestje van om boodschappen te doen. Blijf LekkerLeuk volgen op Facebook, Instagram en in deze krant voor leuke acties. 

Nieuwstip of nieuwe informatie?

Tip onze redactie via een WhatsApp-bericht: 06 11 43 55 22

Laatste Nieuws

Lifestyle