woensdag, 29 maart 2023
spot_img
HomeSportLeren Hardlopen via AWD2005

Leren Hardlopen via AWD2005

Delden – Heb je altijd al willen leren hardlopen, maar kwam het er steeds niet van? Of ben je onlangs hersteld van een blessure en wil je het hardlopen weer oppakken? Zoek je een manier om de ‘coronakilo’s’ kwijt te raken? Geef je dan nu op en leer verantwoord 5 kilometer te lopen! 

Op maandag 25 april start er via Atletiek en Wandelvereniging Delden (AWD2005) een nieuwe hardloopcursus. Circa 20 weken lang start de training iedere maandagavond om 19.30 uur vanaf het AWD2005 sportcomplex aan de Morsweg 23 in Delden (naast het scoutingterrein). 

“De trainingen zijn afgestemd op ieders niveau en de deelnemers leren hoe ze verantwoord én lekker kunnen hardlopen”, aldus één van de trainers. 

Het hardloopprogramma is onder andere bedoeld voor mensen die willen hardlopen maar geen ervaring hebben, verantwoord willen herstellen na een blessure of bijvoorbeeld de gezelligheid van sporten met een groepje zoeken.  

De trainingen worden rustig opgebouwd en is daarom voor iedereen geschikt! Tijdens de clinic wordt er niet alleen aandacht besteed aan het werken aan de conditie, maar wordt ook een betere looptechniek aangeleerd. 

De kosten voor deze circa 20 weken bedragen € 50,-. Aanmelden kan door een korte e-mail te sturen naar: awd2005@gmail.com

Nieuwstip of nieuwe informatie?

Tip onze redactie via een WhatsApp-bericht: 06 11 43 55 22

Sport

Laatste Nieuws