vrijdag, 9 december 2022
spot_img
HomeNieuwsGoorLidl Goor open!

Lidl Goor open!

Goor – In alle vroegte hadden mensen zich vanmorgen vroeg verzameld voor de deur van de nieuwe Lidl aan de Laarstraat. Na ruim 11 maanden bouwen opende Lidl om 09.00 haar deuren. De Lidl is verhuisd van het Jannink naar de Laarstraat.

Gratis 1 minuut winkelen

Ter gelegenheid van de opening kon iedereen tussen 8.30 en 8.50 uur bij de ingang van de Lidl een gratis lot ontvangen om kans te maken op 1 minuut gratis winkelen. Hanneke had het winnende lot en mocht als eerste de winkel in om haar winkelwagen vol te stoppen met gratis boodschappen.

Extraatje voor Lidl Plus app klanten

Als extraatje kregen de eerste honderd klanten die met hun Lidl Plus app winkelen een gratis bloemetje en alle Lidl Plus klanten een gratis big shopper na het scannen van hun digitale klantenkaart. Hier werd meteen gretig gebruik van gemaakt.

De nieuwe supermarkt is ingericht volgens de nieuwste Lidl formule met veel ruimte voor dagverse producten. Klanten kunnen bij de Warme Bakker zelf hun verse brood met de broodsnijmachine snijden als ze dat willen. Een blikvanger in de winkel is het ‘Vers & Ambachtelijk’ meubel met een divers en betaalbaar assortiment aan vleeswaren, kazen, tapas- en borrelhapjes. Tevens is de nieuwe supermarkt voorzien van 4 reguliere en 7 zelfscankassa’s.

Geen sigaretten en tabak

Deze supermarkt verkoopt, net als alle andere Lidl filialen in Nederland, geen tabakswaren meer en zet hiermee de volgende stap richting een rookvrije generatie. Lidl is de eerste supermarktketen in Nederland die gestopt is met de verkoop van sigaretten.

Adres
Laarstraat 3 te Goor

Openingstijden
Maandag t/m zaterdag   08.00 – 21.00 uur
Zondag                         09.00 – 17.00 uur

Hanneke met haar gratis boodschappen

Nieuwstip of nieuwe informatie?

Tip onze redactie via een WhatsApp-bericht: 06 11 43 55 22

Laatste Nieuws

Lifestyle