woensdag, 22 maart 2023
spot_img
HomeNieuwsLiefdewerk Oud Papier Protestantse gemeente

Liefdewerk Oud Papier Protestantse gemeente

Delden – Welke woorden we er ook voor kiezen, wij zijn erg dankbaar voor de inzet van de vrijwilligers van de Papierinzameling Protestantse Gemeente Delden! 

Deze mannen halen, door weer en wind, het oud papier op wat door u wordt bewaard en periodiek keurig gebonden aan straat wordt gezet. Hun inzet en uw medewerking leveren een mooie opbrengst op die door de groep wordt besteed aan diverse goede doelen. Directe aanleiding tot dit stukje is hun donatie aan de Zonnebloem/Carint Reggeland waardoor hun duo-fiets is ‘ge-upgradet’ met een comfort stoel. Hierdoor is de fiets beter toegerust voor de gasten van deze doelgroep. Wij zijn echter niet de enige die zich mochten verheugen in de royaliteit en loyaliteit van de groep ten aanzien van hun doelstellingen. Eerder ontvingen de Drumfanfare en Amicitia donaties voor het bereiken van hun muzikale doelen en maakten zij het plaatsen van bewegingstoestellen mogelijk op het bewegingsplein van Elisabeth. Ook steunen zij onderwijsprojecten en medische projecten in derdewereldlanden. Dan weer nat van zweet, en dan weer nat van de regen mikken de vrijwilligers jaarlijks tonnen papier in de perswagens van SUEZ. Hulde en dankbaarheid voor hun tomeloze inzet.

Als het werk en de doelstellingen van deze groep vrijwilligers u aanspreekt en u wilt ook eens voor hen de handen uit de mouwen steken, dan bent u van harte welkom. De ploegen zijn krap bezet en enige uitbreiding van ‘personeel’ kunnen zij goed gebruiken. Informeert u eens bij Koen Streutker, 06 10596858 of oudpapierinzameling@gmail.com .

Nieuwstip of nieuwe informatie?

Tip onze redactie via een WhatsApp-bericht: 06 11 43 55 22

Laatste Nieuws

Lifestyle