woensdag, 29 maart 2023
spot_img
HomeSportLucas Schoofs tekent voor drie extra seizoenen bij Heracles Almelo

Lucas Schoofs tekent voor drie extra seizoenen bij Heracles Almelo

Almelo – Lucas Schoofs blijft tot 2024 Heraclied. De 24-jarige middenvelder en Heracles Almelo zijn een driejarige contractverlenging overeengekomen. 

Schoofs speelt sinds de zomer van 2019 voor Heracles Almelo en de Belg heeft het naar zijn zin. “Ik ben dan ook heel tevreden dat ik nog drie jaar bij deze mooie club kan blijven spelen”, zegt hij na het tekenen van zijn nieuwe verbintenis. “Hopelijk kan ik hier volgend seizoen in een vol stadion spelen, wanneer supporters er weer bij mogen zijn.”

Technisch directeur Tim Gilissen ziet dat Schoofs in Almelo geslaagd is in de missie die twee jaar geleden samen werd aangegaan. “Lucas kreeg van ons de kans zich te bewijzen en hier zijn carrière een nieuw leven in te blazen. Die kans heeft hij met beide handen aangegrepen. Lucas is een op en top prof die heeft laten zien met hard werken veel te kunnen bereiken. We zijn dan ook blij dat hij voor langere tijd bij ons blijft.”

Schoofs maakte op 29 februari 2020 zijn debuut voor Heracles Almelo, in een uitwedstrijd tegen ADO Den Haag. Dit seizoen groeide hij uit tot vaste kracht in het team van Frank Wormuth. Hij kwam in 32 officiële duels in actie. Daarin was hij twee keer trefzeker.

Nieuwstip of nieuwe informatie?

Tip onze redactie via een WhatsApp-bericht: 06 11 43 55 22

Sport

Laatste Nieuws