dinsdag, 5 juli 2022
spot_img
HomeZorgLuisterend oor voor jou

Luisterend oor voor jou

Een oproep voor jongeren die nu wat extra hulp kunnen gebruiken

Markelo – Ik werk nu zo’n tien jaar als kinder-en jongerencoach en de problemen van de afgelopen maanden zijn in heftigheid toegenomen. Logisch, iedereen zit met de handen in het haar. Op dit moment zijn er enorme wachtlijsten voor jongeren die nu de hulp zo keihard nodig hebben. Bij sommige reguliere hulpverleningsinstanties kun je na aanmelding pas na zes maanden je eerste intake verwachten.

Afgelopen maandag konden de kinderen weer naar de basisschool en terecht bij hun leerkracht. Dit geldt niet voor de jongeren. Wij hebben met vier jongerencoaches bij elkaar gezeten en wij zouden de middelbare scholieren heel graag door de laatste lockdown periode willen heen helpen. Dit willen wij als volgt aanbieden;

Jongeren die vastlopen en even nergens heen kunnen met hun verhaal, advies willen, tips, gewoon een luisterend oor zonder dat daar iets aan vastzit of zonder dat wij iets doen met deze informatie, kunnen geheel kosteloos met ons in contact komen. Wij zijn ’s avonds bereikbaar via de telefoon, beeldbellen of app. Wij zouden het fijn vinden als jullie hier gehoor aan willen geven.

In onderstaand stukje in dit bericht stellen wij ons zelf voor en leggen wij uit hoe de jongeren met ons in contact kunnen komen. 

Luisterend oor voor jou! 

Een oproep voor jongeren die nu wat extra hulp kunnen gebruiken. Wij kunnen ons voorstellen dat jij het even niet meer weet, jij je zorgen maakt over….jij je alleen voelt, jij een andere vraag hebt. 

Wij zijn er voor jou tijdens deze lockdown en te bereiken op: 

Maandag: Marieke (www.mamakinderenjeugdcoaching.n) 06-81 30 79 97 

Dinsdag: Anita (www.degoastok.nl) 06-15 08 19 41 

Woensdag: Caroline (www.carolinemuller.nl) 06-24 80 08 68 

Donderdag: Georgette (www.praktijktableau.nl) 06-29 04 34 87

Wij spreken je graag via de app, telefoon of beeldbellen tussen 20.00 en 21.00 uur. Laat maar weten via een whatsapp berichtje welke avond voor jou het beste uitkomt en op welke manier je met ons in contact wil komen. Deze gesprekken zijn geheel kosteloos. Wij horen je graag! Wij hopen spoedig iets te horen en iets te kunnen betekenen voor de jeugd die het op dit moment zo nodig heeft. 

Nieuwstip of nieuwe informatie?

Tip onze redactie via een WhatsApp-bericht: 06 11 43 55 22

Zorg

Laatste Nieuws