zaterdag, 1 april 2023
spot_img
HomeNieuwsMaarten ter Hofte voor drie toernooien naar Turkije

Maarten ter Hofte voor drie toernooien naar Turkije

Goor/Antalya – Het Goorse rolstoeltennistalent Maarten ter Hofte heeft afgelopen week koers gezet naar Turkije. Hij zal daar in drie toernooien uitkomen, in zowel de enkel als de dubbel. Het eerste toernooi, de Aspendos Open, zit er inmiddels op.

De Aspendos Open is een ITF Future toernooi. In de enkel kwam Maarten na een bye in de eerste ronde en een 6-2/6-0 overwinning op de Italiaan Felici in de tweede ronde tot de kwartfinale. Daar stuitte hij op de Sri Lankaan Dissanayahe waar hij met 3-6/3-6 van verloor. In de dubbel met maatje Robin Groenewoud kwam hij met een bye in de eerste ronde meteen in de kwartfinale terecht. Die wonnen ze met gemak tegen een duo uit India met 6-0/6-2. In de halve finale maakten twee Sri Lankanen een einde aan hun winnende reeks en versloegen de Nederlanders met 6-3/1-6/9-11.

Het volgende toernooi, eveneens een ITF Future in Turkije, is de TBESF Open van 18 tot 21 november. Ook hier heeft Maarten, in het schema als 6e geplaatste speler, weer een bye in ronde 1. Blijf op de hoogte van zijn resultaten via deze link

Nieuwstip of nieuwe informatie?

Tip onze redactie via een WhatsApp-bericht: 06 11 43 55 22

Laatste Nieuws

Lifestyle