woensdag, 30 november 2022
spot_img
HomeNieuwsDiepenheimMasterspringen Diepenheim verzet naar dinsdag 26 juli

Masterspringen Diepenheim verzet naar dinsdag 26 juli

Diepenheim – Na het grandioze succes van het programma rond de opening van de buitenmanege heeft Paardensport Vereniging Diepenheim besloten deze opzet een terugkerend karakter te geven. Ook viert de vereniging dit jaar haar 75-jarig jubileum.

Daarom wilde ze dit jaar op dinsdag 19 juli bij de manege aan de Krommedijk 2 in Diepenheim ‘Masterspringen 2022’ houden maar vanwege de hitte is dit verzet naar volgende week dinsdag 26 juli.

Het programma start om 18.00 uur met ‘Speel uw spel’, een combinatie van spijkerbroekhangen/parcours springen door regionale paardensportverenigingen en natuurlijk ook de eigen vereniging. Dat wordt een spannende wedstrijd.

Aansluitend, vanaf 19.15 uur, vindt het ‘Masterspringen 2022’ plaats. Een wedstrijd op tijd (snelheid) waarbij gesprongen wordt over een 6-tal hindernissen tot een hoogte van 1,60 meter. Er zijn al toezeggingen van 15 internationaal bekende en succesvolle springruiters, waaronder Team-NL springruiter Willem Greve, Sander Geerink, Vincent Geerink, Jasmin Seppälä, Gert Jan Bruggink, Remco Been, Eric ten Cate en Hessel Hoekstra.

De opzet van het programma en de namen van de deelnemers zullen ook dit jaar borg staan voor veel enthousiasme, plezier maar zeker ook voor sport van een ongekend hoog niveau. Het publiek kan in Diepenheim genieten van mooie paardensport door internationaal bekende topruiters.

Als de prijzen verdeeld zijn, rond 21.30 uur, volgt een speciale jubileumafsluiter: de liveband Skandal.

Overdag vindt de springwedstrijd voor paarden plaats ( BB t/m ZZ ) tot ongeveer 17.00 uur. Parkeren en entree is gratis.

Nieuwstip of nieuwe informatie?

Tip onze redactie via een WhatsApp-bericht: 06 11 43 55 22

Laatste Nieuws

Lifestyle