woensdag, 22 maart 2023
spot_img
HomeLifestyleMega opkomst Golden Oldies middag

Mega opkomst Golden Oldies middag

Hengevelde – Een enorme opkomst was er deze middag in Kulturhus de Marke. Stichting Goal, de toppers en de Höftemennekes hadden een fantastisch onthaal voor de ‘oldies’ met rode loper en al. De organisatie mocht rekenen op een maximale opkomst van ruim 550 man.

Vervoerders Ter Doest en Franje reden af en aan en bussen vol ouderen werden voor de deur van het Kulturhus afgezet. Paul Schabbink trapte af en maakte het thema ‘De Kunst van het Leven’ voelbaar toen hij het nummer ‘You never walk alone’ door de luidsprekers joeg, muzikaal bijgestaan door de band Premium.

Burgermeester van Hof van Twente Ellen Nauta sprak haar trots uit over de bewoners van de Hof. Over hun doorzettingsvermogen en hun moedig gedragen leed en eenzaamheid tijdens corona. In november 2018 was er voor de laatste keer een dergelijk evenement georganiseerd. Het werd dus hoogtijd voor een feestje en het was dan ook zichtbaar dat iedereen daar weer ontzettend aan toe was.

Sommige ouderen kunnen normaliter niet naar een feestje wegens hun gezondheid of hun financiële of maatschappelijke situatie. Hierdoor kunnen ze eenzaam worden. Op initiatief van Stichting Goal, de Volleybaltoppers en de Höftemennekes is dit evenement opgezet. Een prachtig gebaar, een vet leuke middag en uiteraard vervoer, en hapjes en drankjes inbegrepen. Top act van de middag was Marga Bult uit Twente.  

Burgemeester Nauta zegde op aandringen van Paul Schabbink alvast weer haar financiële gemeentesteun toe voor volgend jaar.

Nieuwstip of nieuwe informatie?

Tip onze redactie via een WhatsApp-bericht: 06 12 34 56 78

Lifestyle

Laatste Nieuws