woensdag, 8 februari 2023
spot_img
HomeNieuwsGoorMeld je nu aan voor Kinderkamp 2022

Meld je nu aan voor Kinderkamp 2022

Goor – De inschrijving voor Kinderkamp 2022 is geopend. Zet het volgende in je agenda, want van 23 tot en met 26 augustus is het weer tijd voor het Kinderkamp in Goor. Ook dit jaar wordt het kamp gebouwd aan De Wheedijk in Goor.

Over Kinderkamp

De zomervakantie wordt in Goor elk jaar afgesloten met het kinderkamp, ook wel bekend als ‘houtkamp’. Kinderen in de leeftijd tussen 6 en 12 jaar mogen meedoen na opgave door hun ouders of voogd. Het is geen tentenkamp, maar een kamp waar de kinderen zelf hun hut bouwen van pallets en zelf versieren is een must natuurlijk en er is voldoende tijd voor spelletjes, dansen en lachen.

Inschrijving voor kinderen kan tot 7 augustus via de website www.kindvriendelijkgoor.nl

Vrijwilligers gezocht!

En er zijn ook veel vrijwilligers nodig bij het kinderkamp. Kan je een dag of meerdere dagen helpen? Meld je dan aan via de website www.kindvriendelijkgoor.nl

Over Kindvriendelijk Goor

Als Stichting Kindvriendelijk Goor organiseren ze sinds 1992 jaarlijks diverse activiteiten voor de jeugd in Goor. Ze willen de jeugd van de straat houden door ze samen te laten spelen. Met de activiteiten bieden ze ze een brede sociale vaardigheid, voor nu en later, onafhankelijk van geloof, sociale klasse en school.

Nieuwstip of nieuwe informatie?

Tip onze redactie via een WhatsApp-bericht: 06 11 43 55 22

Laatste Nieuws

Lifestyle