donderdag, 30 maart 2023
spot_img
HomeLifestyleMissen Bente en Inez uit Delden bij Carelshaven

Missen Bente en Inez uit Delden bij Carelshaven

Delden – Aanstaande zondag 20 maart is de finale voor de Deldense dames in het Theaterhotel in Almelo. Inez Mulder is finaliste voor de Miss Teen of Overijssel en Bente Heeregrave gaat haar geluk beproeven in de finale van Miss Beauty of Overijssel. 

Op maandag 7 maart waren ze uitgenodigd voor een interne bijeenkomst bij Hotel Restaurant Carelshaven voor de alle bij JRE aangesloten restaurants. (JRE-Jeunes Restaurateurs is een vereniging van jonge restauranthouders en chef-koks in 15 verschillende landen: Australië, Oostenrijk, België, Kroatië, Duitsland, Frankrijk, Ierland, Italië, Nederland, Roemenië, Servië, Slovenië, Spanje, Zwitserland en het Verenigd Koninkrijk, bron : www.jre.eu, red.). 

Ze komen een paar keer per jaar bij elkaar en dit keer was Alco van Berkel, eigenaar van Hotel Restaurant Carelshaven, de gastheer. 

Inez Mulder en Bente Heeregrave zijn met alle gasten op de foto gegaan en de gasten kregen een goodybag mee met daarin onder andere een flyer hoe ze op de dames kunnen stemmen. Alco van Berkel was eerder al door de organisatie JRE restaurants uitgeroepen tot gastheer van het jaar 2021. Het bijzondere is dat ook de nieuwe keuken van Carelshaven voor het eerst in gebruik werd genomen. Dus dat werd nog even spannend of alles werkte. 

Wilt u Inez en Bente nog een laatste steuntje in de rug geven voor 20 maart?  Sms dan 3010 Poll Overijssel Inez of 3010 Poll Overijssel Bente H. Ook zetten de beide dames zich in voor de Linda.Foundation! die geld inzamelt voor minder bedeelde gezinnen in Nederland. Wilt u doneren? Ga dan naar www.actievoorlindafoundation.nl/actie/bente-heeregrave of www.actievoorlindafoundation.nl/actie/inez-mulder.                 Foto: Marieke Dijkhof

Nieuwstip of nieuwe informatie?

Tip onze redactie via een WhatsApp-bericht: 06 12 34 56 78

Lifestyle

Laatste Nieuws