donderdag, 1 december 2022
spot_img
HomeNieuwsMoederdag bij Wereldwinkel Goor

Moederdag bij Wereldwinkel Goor

Goor – Op vele manieren kun je je moeder in het zonnetje zetten zondag 8 mei Moederdag. Je kunt haar laten zien hoeveel zij voor je betekent en daarbij ook de moeders in Azië, Latijns-Amerika of Afrika niet vergeten. Zo wordt je cadeau een cadeau voor twee. 

De vrijwilligers van Wereldwinkel Goor, pakken het fleurig voor je in. Daarom is deze wereldwinkel ook genomineerd voor ‘Ondernemer van het jaar” 2022’. Via www.goorsnieuws.nl en op Facebook kunt u uw stem uitbrengen

De Fairtrade Week is dit voorjaar van 7 tot en met zondag 15 mei. Het thema is: ‘What is Fair?’ Hiermee wordt aandacht gevraagd voor fatsoenlijk werk voor iedereen. Het thema richt zich op bewustwording met betrekking tot leefbaar loon. Maar ook een eerlijke vergoeding voor bijvoorbeeld stages. Daarbij hoort de vraag hoe hoog leefbaar loon is. Een leefbaar loon, dat zou iedere boer en werknemer moeten verdienen die zich in het zweet werkt om ons te voorzien van bloemen, kleding, bananen of welk ander product ook. Met een leefbaar loon bedoelen we dat iemand in zijn basisbehoefte kan voorzien. Dit houdt in dat iemand bijvoorbeeld voldoende voedsel, kleding en scholing kan bekostigen en daarnaast ook een financiële buffer kan opbouwen.

Fairtrade helpt boeren en werknemers in ontwikkelingslanden een betere plek te verwerven in de handelsketen, zodat ze kunnen leven van hun werk en kunnen investeren in een duurzame toekomst. Fairtrade is zowel een keurmerk als een wereldwijde beweging.  

Daarom koop je je cadeau voor moederdag bij Wereldwinkel Goor om samen een betere wereld met kansen voor iedereen te creeëren.

Nieuwstip of nieuwe informatie?

Tip onze redactie via een WhatsApp-bericht: 06 11 43 55 22

Laatste Nieuws

Lifestyle