donderdag, 30 maart 2023
spot_img
HomeNieuwsMooi, nieuw initiatief voor horeca in Hof van Twente

Mooi, nieuw initiatief voor horeca in Hof van Twente

Ben jij bijzonder gastvrij voor mensen met een beperking? 

Hof van Twente – Mensen met een beperking moeten alle leuke dagelijkse dingen gewoon kunnen doen. Naar een restaurant of café gaan hoort hier natuurlijk bij! Helaas lopen zij hierbij letterlijk en figuurlijk tegen drempels aan. Dit kan gaan over een te hoge opstap, een onduidelijke menukaart of een ongeduldige behandeling. Met kleine en soms simpele aanpassingen kan de horeca gastvrij zijn voor mensen met een beperking. 

De horeca wordt op weg geholpen

Gemeente Hof van Twente geeft samen met een aantal inwoners met een beperking, op maandag 4 oktober de aftrap aan het project ‘Een toegankelijke horeca in de Hof, is zo moeilijk nog niet’. Daarmee wordt er aangesloten bij de landelijke campagne ‘Uit en thuis’ die plaatsvindt in de week van de toegankelijkheid van 4 tot en met 8 oktober. 

Kom naar de inspirerende informatieavond

De horeca en andere geïnteresseerden uit Hof van Twente worden van harte uitgenodigd om deze aftrap bij te wonen. Deze inspirerende avond vindt plaats in de Weijenborg in Delden. Vanaf 19.30 uur is de zaal open en om 20.00 uur zal het programma beginnen. Na 21.00 uur wordt het programma afgesloten met een drankje. 

Het blijft niet bij 4 oktober, want de horeca kan zich aanmelden voor praktisch advies op maat, die een groep inwoners met een beperking zal geven. 

Aanmelden kan via https://forms.gle/Bk3WDqZ6TM4GHorv6 of marijeaverdijk@gmail.com

Nieuwstip of nieuwe informatie?

Tip onze redactie via een WhatsApp-bericht: 06 11 43 55 22

Laatste Nieuws

Lifestyle