donderdag, 2 februari 2023
spot_img
HomeNieuwsMuziek in de bieb: Muziek op Schoot speciaal voor allerjongste kinderen

Muziek in de bieb: Muziek op Schoot speciaal voor allerjongste kinderen

Goor – Muziek Op Schoot is zingen, bewegen en muziek maken met en voor de allerkleinsten tot vier jaar. Zo ben je op een leuke en ongedwongen manier bezig met de ontwikkeling van je kind. 

Bij Muziek op Schoot komen alle ontwikkelingsgebieden spelenderwijs aan bod. Van sociaal-emotioneel tot motorisch, van cognitief tot zintuiglijk, van ontwikkeling van spraak en taal tot muzikale ontwikkeling. De cursus sluit aan bij de belevingswereld van je kind. In de les gebruikt docent Monika ter Denge, alias juffrouw Zingeling, kleine instrumenten, speelgoed en dingen in en om het huis. Je hoeft zelf echt geen noten te kunnen lezen, een instrument te bespelen of over zangtalent te beschikken om samen met je (klein- of oppas)kind mee te kunnen doen. Samen plezier hebben staat centraal.

Op 1 februari organiseert Home of Talents in samenwerking met de Bibliotheek Hof van Twente een Open Les Muziek op Schoot in de Bibliotheek van Goor. Deze les staat geheel in het teken van de Nationale Voorleesdagen en is helemaal gratis.

Informatie

Ben jij enthousiast? Meld je dan aan via de website www.homeof
talents.nl/cursus/openles-muziek-op-schoot/. 

De Open Les in de Bibliotheek Hof van Twente, Goor, Muziek op Schoot (0-4 jaar) is op 1 februari, van 9.30 tot 10.15 uur.

Nieuwstip of nieuwe informatie?

Tip onze redactie via een WhatsApp-bericht: 06 11 43 55 22

Laatste Nieuws

Lifestyle