zondag, 26 maart 2023
spot_img
HomeCultuurMuziek op het plein met Die Jungen Zillertaler

Muziek op het plein met Die Jungen Zillertaler

Delden – Wie kan ze niet meezingen – de hits van Die Jungen Zillertaler? Jong of oud, Schlagerfan of geen Schlagerfan maar de hits van de Juzis, zoals ze genoemd worden door hun fans, zullen niet ongemerkt aan je voorbijgaan! Niet voor niets staan de populaire Oostenrijkers altijd vol enthousiasme in de single charts, waar zij vaak met meerdere hits vertegenwoordigd zijn. Sinds kort is hun nieuwe CD uit; ‘Gipfeltreffen – Drob’n Auf’m Mountain’ is de titel van dit ‘Best of’ album, waarbij de boodschap heel duidelijk is: er mag gezongen en gedanst worden!

Hun handelsmerk, grote hits binnen de volksmuziek op te peppen en nieuw leven in te blazen, is ook bij hun 5 gloednieuwe nummers duidelijk merkbaar. De Juzis nemen hun fans met ‘Gipfeltreffen – Drob’n Auf’m Mountain’ mee in een zeer bijzondere muzikale bergtocht, en zij staan te popelen om special naar u te komen om deze nummers live ten gehore te brengen.

Zondag 10 juli de hele middag vanaf 12.00 uur live muziek van De Twentse Toppers, Angela Sauerkraut, Radio Capri en natuurlijk Die Jungen Zillertaler. Entree gratis.

Nieuwstip of nieuwe informatie?

Tip onze redactie via een WhatsApp-bericht: 06 11 43 55 22

Cultuur

Laatste Nieuws